Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy középiskolai tanárnak mennyi szabadideje van ismerkedni, meg úgy általánosan a magánéletére?
Nem hinném, hogy sok, mert mindig panaszkodtak, hogy semmi idejük nincs, ne menjünk tanárnak, nagyon fáradtak stb. Mondjuk tantárgytól is függ, rajz és testnevelés tanárt még nem hallottam panaszkodni, történelem és matek tanárt annál inkább.
Viszont vannak sokkal húzósabb munkák ennél, az az igazság.
:)
Köszönöm a válaszokat!
Csak érdeklődöm, mert tetszik egy férfi, aki egy gimiben magyartanár. Azt hiszem, 4 osztályt tanít összesen (évfolyamonként egyet). Ez azért nem túl sok, főleg ha azt nézzük, hogy egy nap nem is mindegyikkel van órája. Még fiatal (30-as éveinek elején jár), határozottan vonzó, és nem értem, miért nincs kapcsolata. Amit hallottam róla, az alapján szereti a nőket. Azt tudom, hogy nyáron elég sok a szabadideje, olyankor utazgatni is szokott, de nem tudom, a tanév közben hogy megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!