Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolai kollégiumban csesztetni fognak ezekért?
Egy középiskolai koliban bármiért ( nem létező dologért is )beszólhatnak valakinek a nagyeszűek, de rákapni csak arra fognak, aki zavarba jön, vagy látszik rajta, hogy nagyon bántja a dolog.
Keress saját védő módszereket:
rá se rántasz,
röhögsz rajta, mintha nagyon jó vicc lenne,
tovább tódítod a hülyeséget,ráteszel egy lapáttal a mondókájára
ellentétben vele te megdicséred az idiótáját,
esetleg és csak végszükség esetén visszaszívatod. Ez sajnos tartós háborúhoz is vezethet, óvatosan adagold.
Én nekem ahogy végigolvastam egyből az ugrott be,hogy nem szemétkednek ilyesmivel.
Ha vannak szemetek,azok lehet,de ne rémülj meg,ilyenből nem hiszem hogy sok van,mindig a normálisabbak vannak többségben.Legalábbis ahol jártam,mindenhol ez a tendencia.
Gondolom csak profi testépítők lesznek a koleszban és csak te leszel átlagos kinézetű. Amúgy meg nemtökmind1 hogy mekkora a farkad lankadtan?
Én mondjuk nem is zuhanyoznék úgy hogy látnak, de ha meg nem bu.zik nem fognak meglesni, nézegetni, legalábbis nálam ez a normális.
a primitív srácok bárkire rászállnak, akire akarnak
sajnos mindig lesznek ilyen férgek, akik ebben élik ki magukat
szemüveges vagy? azért
kövér vagy? azért
alacsony vagy? azért
furcsa a neved? azért
ez ellen meg kell tanulni intelligensen védekezni és nem felvenni a kesztyűt
az életben valószínűleg a középiskolai koli az utolsó hely, ahol az ilyen nagy arcú gyerekek utoljára nyeregben érezhetik magukat, kikerülve az életbe meg ők lesznek a kis senkik, munkanélküliek, megalázott beosztottak
tanulj jól és rá se ránts a kötekedőkre, ne hagyd, hogy az életedet tönkretegyék
Utolsó:
Ennyi, mi? Meg egy bambi! Nincsen zuhanyfüggöny édesem, aztán köszi a nagy semmit!
Keress magadnál gyengébbeket/hátrányosabb helyzetűeket, aztán kezd el szivatni őket.
Így te leszel a menő, a többiek melléd állnak a szivatásokban, és nem veled fognak foglalkozni.
nem lesz ciki semmi lesz tőled gyengébb huszár is..
ha normális vagy nem csesztetnek,ha meg haverjuk leszel akkor még a többi veled egyidőssel is szemétkedhetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!