Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki illik egy középiskolai tanárhoz?
Magas vagyo, sportos, (188 cm, 94 kg), gyermektelen. Saját lakás, nem is kicsi..de hadd ne soroljam.
Életkor: 37.
Sokáig nem volt gondom, de az elmúlt 2 év: kudarc. Hol és kit keressek, annak biztos tudatában, hogy valóban családot szeretnék.
(Átolvasva itt a kérdéseket: nem vagyok ronda.)
Nem ismerkedni akarok, csupán rájönni, hogy a 35 bő esztendőt miért követheti már második éve szűk...
37 évesen nehéz ismerkedni. Van ugye a munkahely.. és a munkahely.. A barátikör ebben az időben már jórészt lehorgonyzott emberekből áll, akik amúgy is a gyerekeikkel foglalkoznak, nem a csoportos szórakozással, hogy általuk, velük bulizva ismerkedhetnél. Ha bulizni mégy is te vagy a vén fäsz, aki mit keres ott.
Javaslom, keress új hobbikat hátha ott találsz valakit, akivel kölcsönös a szimpátia és az új hobbi egy jó ismerkedési alap is lehet.
Amúgy a HOL és KIT elég hülye kérdés. Én ismerkedtem már online játékban, távolsági buszon, bőrgyógyász várójában, rendőrségen stb. Bárhol és bármikor megismerhetsz valakit, ha nyitva tartod a szemed és nyitottan állsz a dolgokhoz és nem csak a szokásos rutin helyeken várod, hgoy valami változzon és valaki feltűnjön. A KI meg bárki lehet, sose tudhatod, hogy hol szeded össze az ideális nőt. Ilyet senki se tud mondani hogy a Kálvin tér környékén lehet csajozni 37 évesen tanárként. Bárhol bármikor megtalálhatod. Az is lehet, hogy egy unalmas esküvőn futsz majd bele 300 kilométerre otthonról a másik család vendégei között. Meg az is lehet, hogy a szomszéd házba fog költözni és átesel rajta mikor megy reggel kenyérért.
Kedves első hozzászóló!
Pár sorban ítélsz rólam? Egyetlen pár soros írásból?
Rendkívüli képességeidet megköszönve, egy alapítványt támogatok szerény erővel, a beteg édesanyámat szintén, de nagyon köszönöm, hogy egy ismeretlennek sikerült a "frankót" megmondani. További meglátásaid, kérlek, ne ide címezd. Köszönöm.
1. válaszoló:
Szerintem te meg eléggé bunkó nő vagy. Gondolom szingli is vagy.
A Kérdező tényeket írt le magáról, ebben semmi önteltség nincs.
Kedves ötös!
Én meg nem hogy nem vagyok meglepve, de szinte naponta tapasztalom a női aroganciát. És ha megkérdezem: miért, mi okból, mire fel: méginkább felháborodott válasz jön. Az " egoista" jelző még lightos is, hiszen a grófkisasszonyok mindent azonnal tudnak és jár is nekik, amit kigondoltak.
Lehet túl nagyok az elvárásaid, vagy félsz a csalódástól s az blokál le.
Ismerkedni bárhol lehet.
Ha vannak céljaim az életben, az már irreális elvárás? És itt nem a vezérigazgatói székre gondolok x vállalatnál.
Inkább tapasztalom, hogy huszonévesen hercegnő, utána meg azért marad az, mert neki jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!