Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki illik egy középiskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki illik egy középiskolai tanárhoz?

Figyelt kérdés

Magas vagyo, sportos, (188 cm, 94 kg), gyermektelen. Saját lakás, nem is kicsi..de hadd ne soroljam.

Életkor: 37.

Sokáig nem volt gondom, de az elmúlt 2 év: kudarc. Hol és kit keressek, annak biztos tudatában, hogy valóban családot szeretnék.

(Átolvasva itt a kérdéseket: nem vagyok ronda.)

Nem ismerkedni akarok, csupán rájönni, hogy a 35 bő esztendőt miért követheti már második éve szűk...

2015. okt. 6. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatnál senki nem egy egoista férfit szeretne társnak. Ebből a pár sorból azt szűröm le hogy elég öntelt lehetsz. 26L
2015. okt. 6. 23:32
 2/10 anonim ***** válasza:

37 évesen nehéz ismerkedni. Van ugye a munkahely.. és a munkahely.. A barátikör ebben az időben már jórészt lehorgonyzott emberekből áll, akik amúgy is a gyerekeikkel foglalkoznak, nem a csoportos szórakozással, hogy általuk, velük bulizva ismerkedhetnél. Ha bulizni mégy is te vagy a vén fäsz, aki mit keres ott.

Javaslom, keress új hobbikat hátha ott találsz valakit, akivel kölcsönös a szimpátia és az új hobbi egy jó ismerkedési alap is lehet.

Amúgy a HOL és KIT elég hülye kérdés. Én ismerkedtem már online játékban, távolsági buszon, bőrgyógyász várójában, rendőrségen stb. Bárhol és bármikor megismerhetsz valakit, ha nyitva tartod a szemed és nyitottan állsz a dolgokhoz és nem csak a szokásos rutin helyeken várod, hgoy valami változzon és valaki feltűnjön. A KI meg bárki lehet, sose tudhatod, hogy hol szeded össze az ideális nőt. Ilyet senki se tud mondani hogy a Kálvin tér környékén lehet csajozni 37 évesen tanárként. Bárhol bármikor megtalálhatod. Az is lehet, hogy egy unalmas esküvőn futsz majd bele 300 kilométerre otthonról a másik család vendégei között. Meg az is lehet, hogy a szomszéd házba fog költözni és átesel rajta mikor megy reggel kenyérért.

2015. okt. 6. 23:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első hozzászóló!

Pár sorban ítélsz rólam? Egyetlen pár soros írásból?

Rendkívüli képességeidet megköszönve, egy alapítványt támogatok szerény erővel, a beteg édesanyámat szintén, de nagyon köszönöm, hogy egy ismeretlennek sikerült a "frankót" megmondani. További meglátásaid, kérlek, ne ide címezd. Köszönöm.

2015. okt. 6. 23:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Kettes: Köszönöm: ment a like. Igazad van:-)
2015. okt. 6. 23:44
 5/10 Clark Kent.. ***** válasza:

1. válaszoló:

Szerintem te meg eléggé bunkó nő vagy. Gondolom szingli is vagy.

A Kérdező tényeket írt le magáról, ebben semmi önteltség nincs.

2015. okt. 6. 23:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves ötös!

Én meg nem hogy nem vagyok meglepve, de szinte naponta tapasztalom a női aroganciát. És ha megkérdezem: miért, mi okból, mire fel: méginkább felháborodott válasz jön. Az " egoista" jelző még lightos is, hiszen a grófkisasszonyok mindent azonnal tudnak és jár is nekik, amit kigondoltak.

2015. okt. 7. 00:01
 7/10 A kérdező kommentje:
...arroganciát....elnézést kérek a módosításért....:-)
2015. okt. 7. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:
A kettes nagyon jól összefoglalta a dolgokat. Én még annyit hozzátennék, hogy esetleg néhány ismerkedőoldalon is szétnézhetsz. Hiszen sose lehet tudni.
2015. okt. 7. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet túl nagyok az elvárásaid, vagy félsz a csalódástól s az blokál le.

Ismerkedni bárhol lehet.

2015. okt. 7. 08:21
 10/10 A kérdező kommentje:

Ha vannak céljaim az életben, az már irreális elvárás? És itt nem a vezérigazgatói székre gondolok x vállalatnál.

Inkább tapasztalom, hogy huszonévesen hercegnő, utána meg azért marad az, mert neki jár.

2015. okt. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!