Ti milyen ajándékot kaptatok Középiskolai ballagáskor? Szerintetek mit illik ilyenkor kérni?
Semmit sem kaptam, nem csináltunk belőle nagy ügyet. Ott van a ballagás, a szalagavató, az érettségi... ezek közül egyedül az érettségi az, amin van mit ünnepelni, szóval nálunk akkor volt egy családi ebéd, ahol virágokat, csokit kaptam.
A nagyobb buli a doktorrá avatásomkor volt, akkor kaptam több pénzt, meg volt akkor is nagy családi összejövetel.
Az ügyvédi eskütételemnél szintén, ott tollakat kaptam, meg hasonlókat.
Szóval a középiskolai ballagás kb. semmi volt. :) Nem is akartam, igazából se a ballagáson nem nagyon vettem részt (persze vonultam, de ennyi), se a szalagavatón. Ott még csak nem is táncoltam. Odamentem a szalagtűzésre, aztán hazamentem.
első vagyok. Nem kaptam pénzt sem. HA mertem volna kérni, akkor tuti megkaptam volna, hogy ha pénz kell akkor dolgozzak.
Szóval nem kértem semmit, nem is kaptam semmit.
Engem hagyományból baszogatnak,hogy kérjek valamit.. Uncsitesómnak a családdal összedobtunk egy laptopra anno,hogy neki az ne kelljen venni az egyetemre, de nekem az meglesz majd a nyári munkából. És mindig kérdezgetik,hogy mit szeretnék,meg nem illik viszonzatlanul ajándékozni,kérjek valamit..
Tudom,hogy annak a világon ennél nagyobb problémák is, de nekem kicsit kellemetlen már ez a szitu, bár ahogy elnézem, máshol nem is nagyon divat ajándékozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!