Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok egy ilyen nőhöz?
Aki külsőleg-belsőleg gyönyörű?
Külsőre ad magára, sportol, csinos, stílusos, szép arcú.
És magas értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkezik, vannak céljai, kedves, bájos, egészséges önbizalma van. Szeret komoly témákról beszélni de bulizni és hülyéskedni is lehet vele.
Kapcsolatban odaadó, ölelgetős, a problémákat megbeszéli nem hisztizik), szeret gondoskodni a másik félről, és segíteni neki, meglepni apróságokkal.
Én hasonló vagyok, például, de normális srácok, férfiak nem szeretnek nálam próbálkozni, csak a "műmájer" önmagukat hú de "menőnek" hívő "komoly alfahímek". Gondolom átlagban engem is csak egy könnyűvérű, könnyen megkapható, amúgy buta libának néznek a külsőm alapján, csak azért, mert adok magamra.
Ami nem passzol, hogy én például nem szeretek bulizni. Szeretek szórakozni egy-egy barátnővel, beülni, beszélgetni, hülyülni, ilyesmik, de konkrétan a buliktól a falra tudnék mászni, nem az én világom.
Meg azt őszintén bevallom, hogy bár kicsit sem gyakori, azért néha előfordul a hiszti. De mértékkel, és nem a hisztit szokásom "problémamegoldó módszerként" alkalmazni, hanem a kommunikációt. A "hiszti" csak akkor jön, amikor épp magamból is elegem van, és rossz passzban vagyok. Egészséges önbizalmam bizonyos szempontokból van, más téren viszont sajnos nincs, de dolgozom rajta.
Úgyhogy vannak a leírtakhoz hasonló lányok, nem magamat akarom "reklámozni", csak jeleztem, hogy ha magamból indulok ki, akkor speciel létezik ilyen/ilyesmi, igen. És ismeretségi körömben is vannak hasonló típusú lányok, na meg 100%, hogy rajtunk kívül is akad egy csomó, csak nyilván kevesebb, mint azokból, akikből már - sokszor joggal - elegük van a férfiaknak.
21/L
Még egy nőt se láttam ilyet...
Volt, aki nagyon szép volt, de belsőleg rothadtabb volt, mint a globalista elit... satöbbi. :D
Úgyhogy kérdező, ha találsz ilyen nőt, akkor adjad idefele, mert megölelgetném. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!