Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok egy olyan nőhöz, aki csak titeket szeretne kényeztetni, de azt nem akarná, hogy ti hozzányúljatok?
Figyelt kérdés
Nem vetkőzne meg semmi, csak titeket elégítene ki, viszonzás nélkül. Ez mennyire vonzó számotokra?2017. jan. 13. 19:22
1/12 anonim válasza:
Ezzel csak az a probléma hogy a pasik nem bírják ki hogy ne mozduljanak rá arra a lányra/ nőre. 23/ L
2/12 anonim válasza:
Nehezen bírnám ki. De a fantáziámat megmozgatta... :)
3/12 anonim válasza:
Szépnek találnám. Általában szépnek találom az egy oldalú dolgokat, ami nem kereskedelem szerű. Meg amúgy is az orál a kedvencem. Ami miatt talán nehéz lenne az a csók. Azt sem szabadna? Nem lennének csókok?
4/12 anonim válasza:
Szivesen viszonoznam, de ha nem szabad akkor hatradolve elveznem.
5/12 anonim válasza:
Nem lehet rossz,de szerintem is az van amit az első írt,én sem hiszem hogy kibírnám... De abban benne lennék hogy mondjuk nincs szex,akár csók se semmi,de egy nyalást nekem is megengedne a lány :-)
7/12 anonim válasza:
Mivel aszex vagyok vagy legalabbis az egyik fajtaja (szurkeaszex) en tokeletes megallnam azt hogy ne mozduljak ra a lanyra es hagynam azt amit csinal.
Sajnos nem tartom annyira vonzonak a noi testet hogy hozza erjek egyes testreszekhez semmilyen modon. De hagyni hagynam hogy tegye a dolgat. Igazabol jackpot :D
8/12 RRR válasza:
zavarna,hogy én nem tehetek vele semmit
10/12 anonim válasza:
Nem tudom mert én viszont szeretem kényeztetni a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!