Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Légyszi elmegyarázza valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi elmegyarázza valaki hogy hogy kell kényeztetni egy fiút?

Figyelt kérdés

Hallottam már mindenkitől mindent...pl van aki imádja ha a bimbójával játszanak van aki utálja...van aki enyhén szereti a fogazást van akinek a rémálma hogy foggal hozzáérnek...és még sorolhatnám. Teljesen össze vagyok zavarodva hogy most mi a jó és ha szerelmes vagyok akkor mit kéne tennem hogy a lehető legboldogabbá tegyem a páromat...

NEM KÉREK "RAJTAM GYAKOROLHATSZ" PRIVÁT ÜZENETEKET!!!

2016. dec. 27. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit máshogy. Kezdd el és majd vagy jelez, vagy rájössz.
2016. dec. 27. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Kezd azzal, hogy agyat növesztesz...
2016. dec. 27. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
az előbb írtam ki egy hasonló kérdést, bár azzal nem mentem sokra..:D a fiúk szeretik az erotikus masszázst és még az orált, más nem igazán van ahogy tudnád kényeztetni(vagyis van de az már nem szexualitás kategória) sok fiútól hallottam hogy inkább azt szeretik ha ők kényeztethetik a lányt. remélem azért segítettem valamennyit:D
2016. dec. 27. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simogatás, puszik mindenhol, aztán szopás ;)
2016. dec. 27. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

teljesen a párodtól függ. Vele beszéld meg.

Mostmár írhatok üzit? xD

2016. dec. 27. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs tuti recept, egyénfüggő dolog, jön majd magától hogy mit hogy csinálj.
2016. dec. 27. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Simogatás, mellbimbo nyalogatas, nyak harapdalas, orális szex, popsi harapdalas-nyalogatas. En ezeket szeretem.
2016. dec. 27. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A simogatás egy tuti pont.VAgy kezd el csókolgatni lassan a mellkasától lefele.Nem mindenkinél jó,de a fülét is harapdálhatod.Nyalogasd a pénisze tetjét,majd az egészet.Később pedig szopd először a tetejét majd az egészet kapd be.Gyorsíts majd lassíts a tempón.Közben a haját is markolhatod.Csókolgathatod a nyakát is.
2016. dec. 27. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!