Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ahhoz, ha egy lány azért nem akar további randit, mert fel sem ajánlottátok, hogy fizetitek a részét (első randin)?
Lehet lepontozni, de szerintem a lanynak illik felajanlani, hogy fizeti a sajatjat, DE! ezt meg a fiunak illik elutasitani. Ezutan a lany megkoszoni szepen a meghivast.
Persze lehet, hogy en vagyok tul oreg.
A masik:
Ez itt a felnott kategoria.
Ertelmes felnotek beszelnek egymassal. Ha bejott a fiu akkor ra lehet kerdezni. Lehet hogy o ugy erezte rajtad, hogy pont azzal artana ha felajanlana.
Valasztol fuggoen meg akar masodik randi is lehet.
Ha meg nem tetszik, akkor amikor kovi randit ker akkor elutasit szepen csendben. Az okot akkor szoktak az emberek kiadni, ha a masik rakerdez.
JIrja meg face-en? Ma mar nem divat beszelni? Akar telefonon??
Mondom tul oreg vagyok...
`most arról van szó hogy a fiú nem ajánlja fel` ' nem erted amit irtam, meg amit masok irtak.
Mindegy , utasitsd el barhogy. jobban jar.
Mi van ekkora probléma a fiúknak hogy meghívjanak egy lányt? :D jön még itt több szidó hülyeség is...:D
Volt egyszer egy srác. Meg akart hívni egy italra, de nem volt nála annyi pénz, ezért én kiegészítettem. 1 évig jártunk.
Nem a gazdagságra megyünk fogjátok már fel, hanem a figyelmességre. Figyelmesség kifizetni a kaját pl. Vagy ha valaki szegény akkor ne akarjon étterembe menni a nővel. Lehet figyelmes valaki pénz nélkül is.
De lényeg a lényeg jobban jár mindenki aki velem nem kezd XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!