Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit neten ismertem meg. Ő írt rám. Aztán személyesen is találkoztunk egyszer. Facebook-on beszéltünk tovább, jól elvoltunk. Viszont csinált olyat hogy kérdeztem valamit és ő nem válaszolt. Legalább 4 napig vártam, lehet csak nem ért rá, vagy valami, de láttam fent volt többször is és el is olvasta az üzimet. Aztán nem bírtam ki és írtam neki újra és ekkor már válaszolt amint fel lépett. Megnyugodtam végül. Beszélgettünk tovább, de pár napja megint ezt csinálta. Most ismét várok. Nem tudom hogy miért csinálja. Szerintetek?2017. júl. 10. 09:13
1/3 anonim válasza:
Remélem nem az ostoba "lesz@rom" módszert alkalmazza. Kérdezz rá nála,hogy ezt miért teszi és ha csak játszmázik építsd le. Valahogy nem töltene el túl jó érzéssel ez a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ezért nem szerencsés az internetes beszélgetés, nem látod az arcát, a gesztusait, a mosolyát, vagy ha nem tetszik neki valami, ezért nagyon sok félreértés lehet belőle, ami csak felesleges energiát vesz el. Én azt tanácsolom neked, hogy most hagyd, várd meg, amíg ő keres. Lehet tényleg csak nem ért rá, viszont 4 napig, azt már kötve hiszem.
3/3 anonim válasza:
Run
Nem ér annyit. Fuss tőle amíg csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!