Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot társkeresőn, ott szimpatikusnak tűnt. Amikor találkoztunk akkor is az volt az elején. sétáltunk egyet, beszélgettünk. De aztán megcsókolt, viszont én ezt nem akartam még. Mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, mondtam hogy ő is nekem, csak ez egy kicsit gyors nekem.Valamikor a beszélgetés közepette rágyújtott,(többször is a nap folyamán), ami nagyon nem tetszett benne. a randi közepén ismét meg akart csókolni, de azt már nem hagytam. Számot is cseréltünk. De Valahogy úgy érzem meggondoltam magam és többet nem találkoznék vele. Úgy érzem nem olyan amilyenre számítottam. Az elején tartottam szimpatikusnak, de a randi végén ez már megváltozott. Valahogy nem érzem azt a pluszt benne. Nem tudom mit kellene tennem. 21/L2017. ápr. 10. 13:00
1/5 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nem jött be. Ez a legtisztább és a legbiztosabb is.
2/5 anonim válasza:
Mondd neki, hogy úgy érzed/látod, hogy nem illetek össze, legalábbis te más típusú partnert keresel. Minél hamarabb elmondod neki, annál jobb.
3/5 anonim válasza:
Felhívni s ezt közölni vele.
Én ezt tenném s ezt "várnám el".
4/5 anonim válasza:
nagyon szép dolog az első benyomás :D
erről szól az ismerkedés :)
Nagyon tenned nem kell semmit, de érdemes lehet megköszönni a találkozót, és közölni, hogy vége.
5/5 anonim válasza:
Mit kellene tenned? Amit ideírtak: megmondod, hogy sorry, nem akarsz tőle semmit.
Bár, ha ilyen kis nyomulós, akkor már nem is biztos, hogy keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!