Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell ennél többet tennem alacsonyabb köpcös pasiként, hogy kedves aranyos barátnőm legyen?
33 éves leszek és még nem volt barátnőm, eddig jól el voltam egyedül, sosem kezdeményeztem, nem szeretek kezdeményezni. Most már úgy érzem kell egy feleség család. Nem vagyok jó pasi kopaszodó köpcös 166 cm-es férfi ember vagyok.
Így felregisztráltam 6 társkeresőre és elő is fizettem rájuk valamint ki is emeltem magam. Nagyon ráírni nem szeretnék senkire, gondolom ha kiemelem magam akkor majd jönni fognak a nők, mert megtetszik neki a profilom.
"sosem kezdeményeztem, nem szeretek kezdeményezni."
"Nagyon ráírni nem szeretnék senkire"
további 33 évig várhatod a sült galambot, hogy a szádba repüljön
sok sikert!
egy ilyen lúzer, aki nem tesz semmit, nem is fog kelleni senkinek!
tudod öcskös, tenni kéne azért valamit, hogy csajod legyen, de nyugi, neked nem is fog, mert ilyen pancser és gyáva vagy, hogy nem mersz ráírni senkire
nem is való neked csaj
akkor nem voltál nekik szimpi, de te legalább megadtad az esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!