Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és Férfiak! Szerintetek mit kellene tennem?
Év eleje óta dolgozom egy cégnél, pályakezdő vagyok.
Van itt egy férfi aki hihetetlenül teszik nekem egyszerűen lehengerlő kisugárzása van, okos, intelligens, nagyon határozott és sugárzik belőle az erő.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Rólam annyit kell kb tudni, hogy szép arcom van és jó alakom, sokat is dolgozom érte, hogy ilyen legyen. Gyerek koromban próbálkoztam a modellkedéssel és de nagyon nem volt az én világom. Jobban tetszik ha a fényképező másik oldalán vagyok.
Eddig bármivel próbáltam magamra felhívni a pasi figyelmét szinte egyáltalán nem jártam sikerrel. Bevallom kicsit meglep mert eddig a férfiak eléggé érdeklődők voltam az irányomban kb bármerre jártam szóval ezt most nem tudom hogy kéne kezeljem. Teljesen úgy kezel mint egy másik embert nem pedig úgy mint egy nőt. Nagyon vonzó számomra ez, hogy nem jelölt be facen se és írogat a képeim alá mindenfélét. Egyszerűen úgy bánik velem mint bárki mással.
A cégnél mióta itt vagyok már hárman próbálkoztak be nálam egyébként ráadásul olyanok akikkel nap mint nap együtt kell dolgozzak.
A férfi pontos korát nem tudom, de szerintem legalább 10 évvel idősebb nálam. Én 24 leszek nyáron. Nem nagyon merek kérdezgetni róla a többiektől egyelőre nem akarom hogy kombináljanak.
Direkt munkakapcsolat nincs közöttünk, én másik csoportban vagyok, elég távol tőle szóval ez nem hiszem, hogy gond lenne. Túl sokat viszont nem tudok róla, elvileg barátnője nincs de ezt nehezen hiszem egyébként.
Ti mit tennétek a helyemben ? Mivel lehet egy ilyen férfit megfogni ?
Lehet, hogy buzogány.
Amúgy meg van szád, esetleg talán beszélj vele, hogy nincs-e kedve meginni veled egy kávét, nem olyan bonyolult ez.
Elárulok egy titkot: egy érett harmincas férfi számára egy huszonéves nem feltétlenül potenciális partner. Teljesen máshol tart az életben, más az életstílusa, élettapasztalata, érdeklődése. Sok olyan harmincas-negyvenes férfi ismerősöm van, akik számára egy huszonéves még félig-meddig tini kategória, akivel még közös témát se nagyon tudnak találni. (Persze ilyenkor jön az "én érettebb vagyok a koromnál" szöveg, de minden fiatal lány ezt vallja magáról, semmi valós realitása nincs.) A legtöbb férfi inkább korban, szellemiségben, életmódban és tapasztalatban hasonló nőt képzel maga mellé.
Persze van sok kivétel is, de a jelek szerint az "embered" inkább azok közé tartozik, akik számára egy huszonéves nem partner, hanem félig még "gyerek".
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem hogy meleg, van meleg barátom ha nem is túl közeli és szinte kizártnak tartom, egyébként ez a barátnőm is mondta hogy lehetséges, de olyan a kisugárzása mint egy oroszlánnak :D
Nincs rám írva hogy 24 vagyok :) de még ennyinek sem nézek ki az tény. Én tényleg érettebb vagyok a koromnál más is mondta már. Szeretnék komoly kapcsolatot mert a bulizós éveim véget értek 2-3 éve. Azóta nagyon sokat komolyodtam és szerintem tudnék partnere lenni.
Kezdeményezni pedig próbáltam de pont ez a baj hogy nem nagyon tudom hogy mit csináljak. Próbáltam már vele beszélni többször is valami ürüggyel de valahogy nem nagyon akart összejönni. Szakmai tanácsot segítséget kérdtem tőle például de elég gyorsan lerázott és ment a dolgára. Lesz valami céges buli április végén abban bízom hátha ott tudok majd valamit csinálni.
Van esetleg valami ötletetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!