Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarskeresozok, Badoozok, Tinderezok! Ti az ismerkedes szakaszatol szamitva hogyan es mikent jelentkeztetek le rola?
Vagy honnan tudjatok, h a masik epp nem csajozik/pasizik.
Egyszer mar lejelentkeztem rola, mert azt hittem (mertem remelni), hogy megtalaltam amit/akit keresek. Volt szulonek bemutatas, meg sokminden, aztan rajottem, h harom honap kidobott ido volt az eletembol. Az akkorinak megmondtam, hogy boldog akarok lenni es ehhez keresek embert. Ha o nem erzi ugy, hogy ez o lenne, akkor ennyi volt, keresek tovabb. En ezt nem szeretnem megint. Most epp randizom egy palival, attettem a keresest Badoon "csak baratokat keresek"-re, erre latom, h fent volt ekkor meg akkor, es meg mindig randizos profilja van... 35 felettiek vagyunk. Hogy es mint lehet ezt szepen rendezni?
Ezzel az erővel tartsd 24 órás felügyelet alatt, és akkor biztos lehetsz benne. ;)
Mondjuk igaz, én nem fizetnék soha társkeresőért. De pl. Tinderen van olyan, hogy elrejted a profilodat. Vagy csak letörlöd az alkalmazást, attól még a fiókod aktív marad.
7. Ennyi erovel fel is adhatom a tarskeresest, ahogy tettem nagyon sokszor, mert ezek szerint soha, senki nincs biztonsagban... Mindenki cserelheto es potolhato, es egyszerre 5-10 masik ember futtathato mellette.
A kerdes nem az volt, hogy hogyan szuntettessem meg /latszolag/ a profiljat, hanem hogy hogyan vegyem ra, h ne vadasszontobbet ugy, hogy tudja, nekem mar mas nem kell. Mindezt anelkul, hogy mellette megijesztenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!