Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van itt olyan aki dolgozott már ilyen night
clubokban, vagy szórakozó helyen és nem kellett nemi
aktust létesíteni az ott lévő férfiakkal, hanem azt
kaptátok, amit ígértek, amire jelentkeztetek?
Figyelt kérdés
Csak mert 18 éves vagyok, de sajnos még csak 8 általánosom van, még 2 évig, míg leérettségizek...és gyorsan szeretnék elég jó fizető állást találni, mert kell a pénz, de sajnos ennyi iskolával ez még így elég nehéz. Az egyik ismerősöm mondta, hogy csinos vagyok és a lánya egy ilyen esti clubban dolgozik és 200 ezer ft körül keres havonta, az már elég szép kis összeg. de semmi törvénybe ütközőt nem kell csinálnia, csak felszolgál, meg ha a férfiak megérintik, csak annyi a megengedett. Szóval velük ott szex nincs. Nem szeretnék naiv lenni és ha elmegyek egy ilyen helyre, jól pórul járni, szóval ti mit gondoltok, akik hasonló helyen dolgoztak /dolgoznak? Kérem, csak akik tapasztalattal rendelkeznek, azok írjanak, hogy amire jelentkeztek azt kellett-e csinálniuk, vagy máshogy is bepróbálkoztak?
sima pultos nem keres ennyit sehol,még jattal sem.
de ha ilyen környezetbe kerülsz,és inogó,befolyásolható vagy,akkor csak idő kérdése a dolog,hogy dugj pénzért,főleg,hogy fiatal és pénzéhes vagy.
ha ennyire elszánt vagy,akkor írországban a mekiben a vécépucoló keres havi 320at napi 8 órás melóval,heti 4-5 napban.
haverom nyomatta 1 évig.
2012. nov. 4. 04:35
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi wc pucoló nem szeretnék lenni... -.-
2012. nov. 4. 04:37
3/14 anonim válasza:
csak viszonyításnak írtam,hogy a legalja is annyit keres ott.
ja.
és nyelvet sem beszélt,csak bólogatott.
szóval ettől csak jobbat találsz ha dobbantasz.
itthon 2-3 kiló,és még dugni is kell érte,az szerintem nem pálya.
2012. nov. 4. 04:42
4/14 anonim válasza:
Kislány! Ne kezd el ezt a fajta "munkát". Nem nagyon ismerek olyan lányt, aki végül is jól jött ki belőle. Így vagy úgy ráfizetsz.
2012. nov. 4. 05:06
5/14 A kérdező kommentje:
Hát...igaz, de hátha találok olyan helyet, ahol nem kell érte dugni is...az ilyen helyekről rögtön ez ugrik be az embernek, de szerintem csak van,ahol betartják a szavukat a munkáltatók. Ha mondjuk az adott helyen van ilyen lehetőség is, de én csak mittudom én, táncosnak megyek akkor ott csak táncolni kell, én ezt így tudom. Nem biztosan, mert még soha nem mentem bele mélyen ebbe a dologba...de utánajárok, megpróbálom és ha többet kell, akkor eljövök onnan és passz... :/ Az nem lenne baj, ha megfogdosnának, hozzámérnek, annyit még engedek, de szexet azt nem akarok...
2012. nov. 4. 05:06
6/14 A kérdező kommentje:
De lehet jól ráb@szok a nagy naivságommal :/ De mit tegyek, itthon már semmit nem tudok kezdeni magammal, senkinek nem kell egy 8 általánosos bunkó :(
2012. nov. 4. 05:08
7/14 A kérdező kommentje:
...és az ember lánya már erre kényszerül, mert nem, nem vagyok pénzéhes, de azt hiszem nem mondok újdonságot azzal, hogy a pénz kell, hogy élni tudjunk.
2012. nov. 4. 05:10
8/14 anonim válasza:
Figyelj, én sem vagyok jártas a dologban, de azt hiszem az erős túlzás, hogy mindenki ráfizet. Ismerek olyan csajokat, akik nem fizettek rá, sőt! Csak aztán feljebb akartak lépni a ranglétrán. Szerintem próba szerencse, ahogy mondod, próbáld ki, aztán majd meglátod! Lehet, neked bejön! Ha nem tetszik eljössz, kész! Ezzel most nem buzdítani akarlak a "rossz út" felé, de ha neked ez kell, kiszolgálni még okés...lány voltam.
2012. nov. 4. 05:14
9/14 anonim válasza:
Szia ez egész jól hangzik addig a részig amíg ,ha nem tetszik eljövök... Hogyha többet akarnak és re nem hagyós magad askor mi garantálja ,hogy épségben eljöhetsz?
Volt olyan lány ismerősöm aki így járt. Fájdalom díjként elvették a telefonját,laptopot kp.2 és még bántották is. Nagy nehezen elmenekűlt utána telefonon hívogatták ...
Remélem neked sikerűl rendes helyre kerűlni és nem jársz így.
2012. nov. 4. 05:52
10/14 A kérdező kommentje:
Juj, hát ez nem hangzott valami jól.. :/ De csak vannak tisztességesebb helyek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!