Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, aki szép, értelmes és még szűz is?
Nem értem az egészet. Annyira túlhypeolt dolog ez a szűzkérdés, hogy fáj. 17 évesen vesztettem el, normális párom volt, szerettük egymást és sokáig együtt voltunk. És azóta sem voltam senkivel, normális nő vagyok, aki nemdug fűvel-fával meg szükségből, csak azért, mert már nem szűz. Fel nem tudom fogni, mit kell ennyire enni a szüzeken, de ez csak egyéni vélemény.
20/L
És ezer meg millió alkalmam lehetett volna rá, mert nem vagyok csúnya vagy egy kész idióta. Szóval szerintem minden csak tartás és értékrend kérdése. De te tudod.
Pláne, hogy azért az emberek nagy része nem feltétlenül akar amellett elköteleződni, aki az első neki. Persze, van ilyen is, de alapvetően legtöbb esetben ki akarják magukat élni, pláne, ha megtehetik.
Sajnos nagyon kevés. 20-25 között pedig pláne ritka mint a fehér holló (kb. max. az őszinte hívők).
És ami a legszomorúbb, hogy ez nem is zavar senkit. Ma már teher a szüzesség, 50 éve pedig úgy néztek ennek ellentétére mint a sarki k*rvára. Már bocsánat. Nagyot változott a világ.
A kérdés bennem is felmerült már többször, mégha 5 évvel idősebb is vagyok, mint a kiírt korosztály. Munka és tanulás miatt nem volt magánéletre lehetőség, viszont az is ledöbbentett, hogy az engem körbevevő emberek között kb. senki nem rendelkezik egyszerre mind3 említett tulajdonsággal. Nem részletezem, érthető...
Én nem ítélek el senkit, mert mindenki azt csinál amit akar, de azért egy igényszintje mindenkinek van, és teljesen megértelek kérdező!
Ez a keresem az igazit dolog a legnagyobb állatság, amiben férfi hihet.
6 kapcsolat után 30 évesen kezdem érteni, hogy hogyan működnek a dolgok, és baromira nem úgy, hogy van a "Nagy Ő", akibe majd egyszer random belebotlasz.
20 évesen még lehet én is úgy gondoltam, hogy a nők angyalok, és örök életre tudnék szeretni egy nőt, aki viszontszeret és leéljük az életünket.
Mára ott tartok, hogy annak örülnék, ha találnék egy lányt, aki normális, jólérzem magam vele, Donáld kacsás pizsamában is szexinek talál, és én is viszont... közösen támogatjuk egymást és együtt oldjuk meg a problémákat. Nem mellesleg a jóbarátom is... Azt majd az idő dönti el, hogy szeretnék-e vele családot alapítani, és nem megyünk szét 10 év múlva. Emberek vagyunk semmi sem kizárt...
Én a jelenben élek már, és szeretném megélni a pillanatot olyan ideák keresése helyett, mint a "Nagy Ő" meg életem szerelme.. sőt önmagában a szerelem is egy hiú ábránd... de majd megértitek :)
Állítólag létezik ilyen, de én nem találok. 20-30 éves korosztályra gondolok, de 18 is belefér.
Nekem csak az számítana, hogy szeretethiányos és szűz legyen, kedveljen engem, odáig legyen értem, elfogadjon, bíztasson, bátorítson. És persze én vegyem el a számára legkedvezőbb körülmények között a szüzességét.
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a lányok egy olyan férfira vágynak, akik tényleg törődnek velük, odafigyelnek rájuk, nem csak húsdarabként tekintenek, hanem tényleg tisztelve vannak. A lányok egy bármilyen kapcsolatban (akár baráti, akár párkapcsolat) biztonságban akarják érezni magukat tudomásom szerint. És nem csak biztonságban, hanem szeretve, törődve, elfogadva, tisztelve, bátorítva.
A legtöbb átlagember szerint "macerásnak tűnik" szűz lányokkal foglalkozni, de valójában minden lány igényli a "macerát", ami nem "macera", hanem alapvető szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!