Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan lány, aki szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány, aki szép, értelmes és még szűz is?

Figyelt kérdés
18-20 éves csoportra gondoltam.
2017. júl. 6. 23:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
Nem akarlak elkeseríteni de elég rémisztő ez a "senkivel nem szexelek,mert az igazit várom" hozzáállás. és mi van ha nem jön,akkor életed végéig az maradsz? Szerezz tapasztalatot,mert lehet az igazit ennek a hiánya miatt fogod elcseszni,nem tudod kielégíteni mert csak videón láttál ilyet,nem tudod mi jó,hogyan stb.
2017. júl. 7. 01:13
 12/30 anonim ***** válasza:

Én kiírtam ilyesmi kérdést de nem nagyon válaszolgattak.

Keresés folyamatban... Pls wait

2017. júl. 7. 01:13
 13/30 anonim ***** válasza:
25%

Nem akarlak elkeseríteni, de az igazi elemi állapotban nem fellelhető. Ez nem úgy működik, hogy gipsz jakab a fejecskájébe veszi, hogy bronzot fog bányászni oszt' majd talál. Elő kell állítani munkával, tervekkel, szenvedéllyel. Ne az igazit keresd, hanem ónt.

30/f

2017. júl. 7. 01:42
 14/30 anonim ***** válasza:
54%
Persze hogy létezik! Filmekben, könyvekben, fantáziában, álmokban... :D
2017. júl. 7. 06:40
 15/30 anonim ***** válasza:
29%
Én is remélem hogy találni fogok egy álmaimnak megfelelő lányt de kicsi a bizalmam ebbe inkább abban bízok hogy 80-év mùlva jó helyre kerülök
2017. júl. 7. 07:30
 16/30 anonim ***** válasza:
48%

>mert az igazit keresem

LOL

Szóval ha találsz egy ilyen lányt, akkor valahogy másikus módon ő lesz az igazi?

Attól tartok, egyszer kénytelen leszel kibújni a romantikus mesék közül. Ha azt hiszed, hogy a szüzességből bármiféle valós értékre lehet következtetni, csalódni fogsz.

De akkor már a kérdésre is válaszolok: igen, minden bizonnyal vannak ilyen lányok. Ezt szeretted volna tudni?

2017. júl. 7. 08:35
 17/30 anonim ***** válasza:
74%
Boztos, hogy tudod, hogy milyen ( ki) az igazi...van olyan? Tapasztaltál már olyat, hogy egy lány milyen is valójában? Amit te "megtalálsz" egy fiatal lányban, az úgy is marad ( gondolkodás, személyiség, stb.)..szóval majd később döntsd el.
2017. júl. 7. 08:51
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

1: Mi az, hogy szép? Mert az relatív.

2: Ha nálad a szép a média által leírt szépet takarja, akkor aki szép és értelmes is, arra már 15 éves kora óta hajt az összes pasi. Ha tartogatja magát, akkor veled sem biztos, hogy le fog feküdni. Ha meg nem, akkor akkor sem szutyok vagy éretlen, ha mondjuk 16-17 éves kora között elveszti egy értelmes sráccal.

Biztos van egyébként, de kevés.

2017. júl. 7. 09:20
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Hehe, ram mind igaz. :D Aztan meg megse kellek senkinek se. Mondjuk, az utolso tulajdonsagomat egyaltalan nem hirdetem...
2017. júl. 7. 09:35
 20/30 anonim ***** válasza:

Miért fontos számodra a szüzesség?

A szép, értelmes, de nem szűz lányokkal mi a helyzet?

2017. júl. 7. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!