Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire gyakori jelenség ez a pasik között?
A valóságban is ezt tapasztalom nőként, illetve itt az oldalon is szinte minden pasi azt írja hogy majd a nő kezdeményez nála. Élőben is egyszerűen azt várják, hogy majd a nő az aki kezdeményez náluk. Példa: ahol dolgozom, ott az egyik srác teljesen ki volt akadva, hogy milyen szerencsés a haverja, aki úgy jött össze egy jó csajjal, hogy a csaj meglátta a munkahelyén, elkérte a kollégájától az elérhetőségét, bejelölte facebookon és már össze is jöttek. És arról áradozott a srác, hogy bár csak vele is ez történne. Pedig a srác amúgy értelmes, meg jól néz ki, de egyszerűen kiábrándító hogy minden pasi ezen a szinten van, hogy a nőtől várják a csodát........
Az én szemembe ezek nem is férfiak amúgy. Egy igazi férfi az határozott, és ha valóban elvarázsolta egy nő, akkor igen is megteszi az első lépéseket a nő felé.
A példádból nem általánosítanék...
De, ha példádat általánosítani szeretnéd, akkor fordítsuk meg: miért lett ennyire gyakori jelenség a nők között, hogy ők kezdeményeznek...nem lehet, hogy a nők is ugyanúgy " hibásak"...???
Nem tudom, én szoktam kezdeményezni, ha olyanom van, nő létemre is. Nem igazán érdekel, hogy ki kezdi, ha jó a vége.:)
Viszont elég põcs dolognak tartom ezt egy férfi részéről elvárni. Annyira hercegnős feelingje van, hogy már csak azért se állnék le vele. Más az, ha spontán úgy alakul, hogy a lány csapja le a lehetőséget, de mikor valaki kelleti magát, mint egy rossz rîbanc, az nevetséges.
azért sok furcsaság van itt ...
a természetes szelekció, az ösztön itt is működik. egy olyan srác, akiért bármelyik csaj összetenné a kezét és azonnal térdelne neki, naná nem fogja a kisujját se megmozdítani h kezdeményezzen. aki meg nem annyira első kategóriás, az igen.
ez csak ennyire egyszerű.
ha nagyon klassz srác volt a haverja az illetőnek, naná rámásztak rögtön egy csomóan, ő pedig kiválasztotta azt az egyet.
egyébként általánosságban is úgy látom h elég régimódi dolog már ez a fiú udvarol a csajnak-féle felállás, és én is többször látom azt h a csaj szakad meg h összejöjjön a sráccal, de a srác nem igazán tesz érte.
de itt megint visszakanyarodunk az első mondatokhoz. amelyik megteheti ... nyilván oka van.
(kellő magabiztosság, hatalmas egó, stílusos öltözködés, szép arc, menő ruhák, pénz, nagy szerszám ... kb ennyi. ha ezek megvannak, ebből már adódik egy X kellően magabiztos személyiség, akiért bolondulnak. naná h nem kell neki megmozdulnia ... de ez miért fura bárkinek?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!