Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire gyakori jelenség ez a pasik között?
A valóságban is ezt tapasztalom nőként, illetve itt az oldalon is szinte minden pasi azt írja hogy majd a nő kezdeményez nála. Élőben is egyszerűen azt várják, hogy majd a nő az aki kezdeményez náluk. Példa: ahol dolgozom, ott az egyik srác teljesen ki volt akadva, hogy milyen szerencsés a haverja, aki úgy jött össze egy jó csajjal, hogy a csaj meglátta a munkahelyén, elkérte a kollégájától az elérhetőségét, bejelölte facebookon és már össze is jöttek. És arról áradozott a srác, hogy bár csak vele is ez történne. Pedig a srác amúgy értelmes, meg jól néz ki, de egyszerűen kiábrándító hogy minden pasi ezen a szinten van, hogy a nőtől várják a csodát........
Az én szemembe ezek nem is férfiak amúgy. Egy igazi férfi az határozott, és ha valóban elvarázsolta egy nő, akkor igen is megteszi az első lépéseket a nő felé.
"Minden pasi ezen a szinten van". Na ez pontosan olyan, mintha azt írnám, hogy minden csaj csak a pénzre megy. Általánosítás nem egy barátságos dolog.:/ Máskülönben én például azt érzem gáznak, ha egy csaj kezdeményez nálam. De nem őt érzem gáznak, hanem magamat érezném annak, illetve pont ezért a csajszi se jönne be annyira, mert gáznak érezném magam mellette. Persze megkönnyíti a dolgot, és lehet egy idő után ki tudnám heverni, de kellene azért idő.
Mindenesetre a nők akarták a nemek közötti egyenlőséget(amivel én egyet is értek, ez így fer), tessék élvezni, ugyanúgy kezdeményezhettek ti is.:)
Megtettem, határozott voltam, szeri tem részben megrémült. :D
30/f
Nálam azért van mert én alapból visszahúzódó vagyok. De próbálok fejlődni, tudom hogy ez nem jó, nem a lustaság miatt van, hanem a gátlások miatt nálam.
Na most ha ettől nem vagyok férfi akkor így jártam, rég nem izgat az ilyen, 100 emberből jó ha 1 akivel megvan az a bizonyos oda vissza szimpátia.
Nagyon sok nőnél próbálkoztam és állandóan csak a visszautasítást kaptam. Egy idő után besokall az ember és már nincs is kedve, önbizalma odamenni. Ráadásul olyan módon utasítják vissza a közeledést, hogy teljesen megaláznak. Nem csak egy egyszerű "nem"-vel, hanem még hozzáfűznek dolgokat. "Ezt ugye te se gondoltad komolyan?!" vagy "Bottal se nyúlnék hozzád." stb.
Csak gondold végig, milyen érzés ezeket a beszólásokat hallgatni.
Félreértések elkerülése miatt leírnám, hogy nem bunkó módon próbálkoztam.
Én ezért nem próbálkozok már. Nem megyek házhoz a "pofonért". 23F
Én is ezt tapasztalom kérdező. Persze nem mondom azt hogy minden férfi mert ez egy csúnya általánosítás lenne. Sok férfinek tetszene , ha kezdeményeznének náluk a nők , de én ezzel azért nem értek egyet mert egy férfinek szüksége van arra , hogy érezze ő hódította meg a nőt és nem fordítva. Szerintem ez lenne a normális és akármit mondanak én akkor is azt vallom, hogy nem a nőknek kell kezdeményezni. Persze ha olyan kezdeményezésről van szó, hogy például rámosolygás a férfire , szemezgetés vele, az még teljesen elfogadható mert valahogy a férfi tudtára kell adni hogy szimpatizál vele a nő.
Ez a példa amit leírtál, hogy facebookon keresztül kezdtek el megismerkedni mikor ott volt a lehetőség a személyes megismerkedésre , ezt meg egyenesen szánalmasnak tartom, de kinek mi. Akármilyen netes világban élünk én inkább maradok a jó öreg módszereknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!