Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire gyakori jelenség ez a pasik között?
A valóságban is ezt tapasztalom nőként, illetve itt az oldalon is szinte minden pasi azt írja hogy majd a nő kezdeményez nála. Élőben is egyszerűen azt várják, hogy majd a nő az aki kezdeményez náluk. Példa: ahol dolgozom, ott az egyik srác teljesen ki volt akadva, hogy milyen szerencsés a haverja, aki úgy jött össze egy jó csajjal, hogy a csaj meglátta a munkahelyén, elkérte a kollégájától az elérhetőségét, bejelölte facebookon és már össze is jöttek. És arról áradozott a srác, hogy bár csak vele is ez történne. Pedig a srác amúgy értelmes, meg jól néz ki, de egyszerűen kiábrándító hogy minden pasi ezen a szinten van, hogy a nőtől várják a csodát........
Az én szemembe ezek nem is férfiak amúgy. Egy igazi férfi az határozott, és ha valóban elvarázsolta egy nő, akkor igen is megteszi az első lépéseket a nő felé.
Személy szerint elhajtom a retekbe, amelyik nő nálam kezdeményez. Nem durván, nem drasztikusan, de finoman közlöm vele, hogy nem nyert az ügy.
Egyébként meg alapból nem is bírom, ha egy nő közeledik, mert annak tuti valami hátsó szándéka van, tuti valami szívességet fog kérni tőlem, amire rámegy három hetem. Na nem! Ilyet nem játszunk.
Szerintem meg kezdeményezzen az, akinek bejön a másik.
Probléma megoldva.
Ha ez így lenne, meg lettem volna lőve párkapcsolat terén. Ugyanis nőként nem vagyok egy kezdeményező típus. Nem meggyőződés miatt, semmi kifogásom nincs az ellen, hogy egy nő kezdeményezzen. Ez a természetemből fakad: nyitott vagyok, de passzív. Ha valaki nem jelzi közvetve vagy közvetlenül, hogy szívesen lenne a partnerem lazább vagy akár komolyabb kapcsolatra, akkor kb. meg se fordul a fejemben. Volt már ez alól kivétel, de az ritka. Csak úgy a semmiből nemigen lett senki a "kiszemeltem". Szóval értelemszerűen azért nem kezdeményezek, mert nincs kinek. Mire komolyabban érdekelni kezd, már megtette az első lépést ő maga.
Na, hát ilyen habitussal egyedül kéne lennem, de ez nem így van. Van azért férfi, aki odamegy és megszólítja, aki tetszik neki.
Azt a részét gondolom nem hallottad meg a kollégád történetéből, ahol kitért arra hogy ő hányszor próbált meg hasonló módon nőkkel összejönni és ebből hányszor sült fel...
Ez a része már gondolom annyira nem volt érdekes számodra.. Sőt, tök természetes hiszen nem jöhet be mindenkinek valaki, legyen bármilyen helyes is...
Ő csak kikotyogta, hogy milyen jó lenne ha egyszer fordulna a kocka és ő is érezné, hogy valóban jól néz ki és hívogató egy valóban szép lány számára. na mindegy
1.5 éve lettem egyedül egy hosszú kapcsolat után. Az rlején bàtran belevetettem magam az online és offline ismerkesésbe, ahogy azt a kapcsolat előtt tettem.
Eredmény: elutasítás ok tömkelege. Már első randi sem nagyon jött össze, 1+ randi pedig egyetlen nővel, ott kvázi ő jelezte, hogy van nála esélyem.
Most ott tartok, hogy 0 próbálkozás, gondolom ha szimpatikus leszek, akkor kapok egyértelmű jelet (és nem csak a sorok köze duplán kódolva elrejtettet). De annak, hogy sorozatos elutasításoknak tegyem ki magam nincs értelme.
(Disclaimer: tok átlagos nőkkel próbálkoztam, szóval nem a helyi fitnesz Barbi képzős nőkre lőttem)
Egyszerűen írom le, tagoltan, hogy ne lehessen félreérteni:
Nem gondolom azt, hogy kifejezetten a nő dolga a kezdeményezés. A srácok, akik ezt várják, nem jól csinálják.
Amit te "igazi férfinak" hívsz, az a klasszikus férfiszerepnek felel meg. Ha te ezt várod el, akkor cserébe klasszikus nőszerepet kéne nyújtanod. Nézz utána, gondold csak végig, hogy ez mit jelent. Ha nem ezt nyújtod, akkor te pontosan olyan vagy, mint a srácok, akikről beszéltél, mindannyian csak kényelmes pozícióban akartok lenni, megszabadulni a felelősségtől.
Az én véleményem az, hogy egy érett ember a nemétől függetlenül képes kifejezni az érdeklődését és lépéseket tenni. Passzívan várni mindig öngól.
Mielőtt valaki elkezdene fröcsögni: nem a srácokat védem, hanem a kérdező hozzáállását kérdőjelezem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!