Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aszexuális lennék? Így hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lennék? Így hogyan találjak párt?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és egyre biztosabb, hogy aszexuális lehetek. Minden "tünetet" produkálok. Sokat olvastam már a témában mivel már egy ideje gyanítom. Érzelmi kötődést ki tudok alakítani, de a szexualitás miatt nem vagyok képes közelebb kerülni senkihez, mivel olyan mintha kb nem lenne libidóm.

Gondolom, hogy ennek mi lehet az oka, kislánykoromban molesztáltak.

Most mit tegyek? Éljek így, mivel nem érzek hiányt így pár nélkül, de például anyukám szokta mondani, hogy talán meg kellene próbálnom ismerkedni azokkal a fiúkkal, férfiakkal, akik próbálnak felém közeledni. Ráadásul a környezetemben sem értik, hogy miért nincsen senkim, mikor nem indokolt, hogy eddig senkim sem volt még.

Pszichológushoz kellene mennem?

2017. júl. 6. 18:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem hiányzik a testiség, akkor hol itt a gond? Érzelmi kötődés simán lehet barátokkal is, nem kell ahhoz mindenképpen egy társ. Nekem sincs, oszt még élek.
2017. júl. 7. 00:45
 22/25 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nehéz aszexuálisnak társat találnia :( 30N
2017. júl. 7. 05:29
 23/25 anonim ***** válasza:
5%
Ha az lennél nem akarnál párt, innentől kezdve meg felesleges volt kiírnod a kérdést!
2017. júl. 7. 11:17
 24/25 Bruce_Wayne ***** válasza:
9%

Kedves utolsó, látom fogalmad sincs a témáról XD neked ezekszerint a párkapcsolat=szex,és dugás.

Elég primitiv életszemlélet,valahol a nyulakkal vetekszel :D

2017. júl. 7. 16:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel konkrétan aszexuális párt? Vannak ilyen társkeresők. Ha érzelmi kötődést ki tudsz alakítani, akkor még jó helyzetben is vagy, mert sok aszexuális fiú van, akinek arra lenne szüksége szexmentesen. Nekem sajnos az se megy :(
2017. júl. 9. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!