Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lennék? Így hogyan találjak párt?
20 éves lány vagyok, és egyre biztosabb, hogy aszexuális lehetek. Minden "tünetet" produkálok. Sokat olvastam már a témában mivel már egy ideje gyanítom. Érzelmi kötődést ki tudok alakítani, de a szexualitás miatt nem vagyok képes közelebb kerülni senkihez, mivel olyan mintha kb nem lenne libidóm.
Gondolom, hogy ennek mi lehet az oka, kislánykoromban molesztáltak.
Most mit tegyek? Éljek így, mivel nem érzek hiányt így pár nélkül, de például anyukám szokta mondani, hogy talán meg kellene próbálnom ismerkedni azokkal a fiúkkal, férfiakkal, akik próbálnak felém közeledni. Ráadásul a környezetemben sem értik, hogy miért nincsen senkim, mikor nem indokolt, hogy eddig senkim sem volt még.
Pszichológushoz kellene mennem?
Kedves utolsó, látom fogalmad sincs a témáról XD neked ezekszerint a párkapcsolat=szex,és dugás.
Elég primitiv életszemlélet,valahol a nyulakkal vetekszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!