Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjon párt egy aszexuális férfi?
Undorodok a szextől, szerintem egy gusztustalan dolog. Már orvosnál (szexológus) is voltam, de egyik se tudott segíteni rajtam.
30 éves vagyok és még szinte soha nem volt barátnőm. Ismerkedéssel nincs gond, mert tipikus jó pasinak tartanak és általában szinte minden nőt megnyerek, de mikor megtudják, hogy nincs szex, gyorsan eltűnnek.
Lehet undorodom a szexuális dolgoktól, de attól még szerető társa vágyok, mert a szeretet kell nekem.
Kutya, illetve papagáj. Legalább annyira hű, szerető társak, mint egy ember - szexuális vonatkozásoktól mentesen.
Vagy egy másik aszexuális ember.
3.
Tudod én nem szexre keresem a NŐT, mint egyesek, hanem társat szeretnék. Tudom ti ezt nem tudjátok felfogni. mi az hogy szeretet és szeretetből lenni valakivel. Szeretnék szeretni, bújni nőkhöz, csak a szextől undorodok.
Attól még, hogy valaki szexre nem vágyik, szeretetre és szerelemre igen! Egy párkapcsolat nem csak a dugásból áll, sőt!
Én is a társkeresőket ajánlom ilyen speciális esetekre. Remélem sikerrel jársz! :)
5.
Igen tudom, hogy természetellenes dolog, meg furi de ez van.
Nem nem szoktam verni, de erekcióm van.
Ha van erekciód, akkor elvileg nem vagy aszexuális. Az aszexuálisokat nem izgatja fel semmi szexuálisan - ezt jelenti. Sem a nők, sem a férfiak, sem az állatok, gyerekek, sportcipők, sesemmi. Minden hidegen hagyja őket.
Ez, hogy undorodsz a szextől, miközben feláll a nőkre - ez inkább valami pszichológiai betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!