Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan találjon párt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjon párt egy aszexuális férfi?

Figyelt kérdés

Undorodok a szextől, szerintem egy gusztustalan dolog. Már orvosnál (szexológus) is voltam, de egyik se tudott segíteni rajtam.

30 éves vagyok és még szinte soha nem volt barátnőm. Ismerkedéssel nincs gond, mert tipikus jó pasinak tartanak és általában szinte minden nőt megnyerek, de mikor megtudják, hogy nincs szex, gyorsan eltűnnek.

Lehet undorodom a szexuális dolgoktól, de attól még szerető társa vágyok, mert a szeretet kell nekem.

2014. ápr. 18. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Keress egy aszexuális nőt. Szerintem ha kicsit utánajársz, biztosan találsz olyan oldalt, fórumot vagy akármit, ami kifejezetten nektek való.
2014. ápr. 18. 10:43
 12/16 A kérdező kommentje:

10.

Ez pszichológiai dolog, persze.

Nem nőkre áll vagy izgalom hatására, hanem spontán akaratlanul, időnként csak úgy, de általában ritkán.

2014. ápr. 18. 10:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Habár még csak tinédzser, de én is aszexuális vagyok. A sok válaszadónak, aki ezt betegségnek hiszi, annyit mondanék: habár nincs biztos megállapítás, de a pszichológusok többsége szexuális irányzatnak tartja, nem pedig betegségnek. És nekünk is ugyanúgy van erekciónk, mivel ez egy természetes inger, csak nálunk ez nagyon zavaró. De nekünk is ugyanúgy vannak érzelmeink, és érzelmi igényeink(bár nekem nem nagyon, de ez az "antiszolciális" hajlamomnak tudható be). Sőt, vannak olyan aszexuálisok is, akik önkielégítenek, de ezt inkább szükségletnek veszik, mint örömszerzésnek. Viszont mivel nincs szexuális fantáziájuk, ezért még sem vehetők autoszexuálisoknak.
2014. ápr. 18. 13:13
 14/16 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet csak én lány vagyok. :-(
2014. ápr. 23. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Én elfogadom a másságot!

Elfogadom ha ez a hibád!

Minden jót kívánok neked!

2014. okt. 18. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
keress hasonlot, biztos boldogok lesztek. de a nem aszexualis noket hagyd beken, ne szivasd oket, mert szerintem ez nagy szemetseg.
2015. ápr. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!