Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom megbántani?
Igen, lehetséges, hogy ez nálad tudatalatti, tehát régre nyúló dolog. Anyukádék szerettek téged? Gyerekként megkaptál minden szeretetet?
Apukád hogyan viszonyult anyukádhoz?
Szerintem így akarod magad megvédeni az esetleges újabb csalódástól. Csak ez nem olyan biztos, hogy ő is csalódást okozna, ugye, nem mindenki egyforma.
Az exeddel mennyire régen történt ez a dolog? Hogy reagál erre a viselkedésedre a lány?
Szerintem is így akarod megvédeni magad egy újabb csalódástól.
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom. Bár inkább nem nevezném kapcsolatnak, mert odáig nem jutottunk el. Egyik nap kedves, szeretnivaló, érzelmes. Azután megijedt. Másnap bántó, bunkó, érzelmeknek nyoma sincs. Sejtettem, hogy ez a régi sérelmek miatt van. Évekig próbáltam bebizonyítani, hogy én más vagyok és bennem bízhat. Nem sikerült.
Kívánom neki (és Neked is), hogy sikerüljön valakit találni, aki kitartóbb és türelmesebb lesz vele(d). Nekem elegem lett, feladtam. Isten ments, hogy mégegyszer ilyen férfival találkozzak!!!!!!! Akkor inkább egyedül. :-(
47/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!