Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzak le egy netes társkeresőt, ha nem akarom
megbántani, de félek tőle?
Figyelt kérdés
már az első beszélgetésnél kötelez szinte hogy facen írjunk, aztán állandóan nyaggat mikor írok, találkozni akar, mint aki pánikba van esve, hogy indenáron kell valaki, mindeg yki, nem is ismer engem, kétszer írtunk eddig, de már számonkér, meg letiltással "fenyeget", ha nem írok, szerintem beteg...és írtam neki nyugodtan tiltson, ilyen ideges emberekre nincs szükségem. de erre gyúzköd hogy ő nem ideges. és zaklat és ír és ír és várja a válaszom, lesi hogy online vagyok e. egyre ijesztőbb, egy vadidegentől.
le lehet az iolyet zárni emberi nyelven, vagy tiltsam le? és ha telenyomja a ace oldalam minden rosszal lejáratva..? vagy bármi? félek
Tiltsad le és kész. Amúgy wc-re menéskor is fognod kell valakinek a kezét?
2016. nov. 21. 16:47
2/13 A kérdező kommentje:
de ha leiltom, nem tud a face oldalamra kitenni bármit?
2016. nov. 21. 16:49
3/13 Blade Bone válasza:
Tiltsd le és állítsd be facebookon az idővonal ellenőrzését, így a tudtod nélkül nem tud semmit kitenni az oldaladra.
2016. nov. 21. 16:50
4/13 anonim válasza:
Ha telenyom minden hülyeséggel, akkor csinálsz új profilt.
2016. nov. 21. 16:50
5/13 anonim válasza:
tíltsd le. Ha letíltod nem lát téged face-n, nem tud semmit se kitenni az oldaladra.
2016. nov. 21. 16:51
6/13 Blade Bone válasza:
Még ha csinál magának másik facebookot akkor sem.
2016. nov. 21. 16:51
7/13 A kérdező kommentje:
köszi egyre ijesztőbb volt, letiltottam, idővonalra sem tehet így már semmit, csak az ismerőseim
nem értette meg, hogy nekem ez ijesztő, hogy vadidegenül számonkér, és kötelez írni meg stb. nem akarok magyarázkodni egy idegennek(de másnak sem..) hogy mikor mit csinálok amiért nem a facen vagyok. ha írok meg az a baja, hogy lám lám már meg mégis facezek. nem normális.
2016. nov. 21. 16:57
8/13 anonim válasza:
Én is hasonló hibába estem, az elején nem izgatott, naponta 1-2* irogattunk aztán volt egy nap mikor 6-8 órán át beszéltünk megállás nélkül meg mondott dolgokat amik miatt beleéltem magam és túlgondoltam, innentöl meg én is hasonlóan reagáltam, ezért addig nem regisztrálok ujra társkeresőre amíg nem nézek ki úgy hogy legalább 20-30 párom legyen mer nekimeg 500 fölött volt, mer nyilván a lány bármikor megkapna bárkit így lazán kezeli a dolgokat meg egyszerre 50 fiuval beszélgetett küldött képet, nekem meg ő volt az egyetlen aki értelmesen beszélt, és már túl közvetlen beszéltünk és túl sok minden stimmelt. Ez a fő okozója ennek a pánikolásnak saját tapasztalatból, a túlzott külömbségek nemek közt, és szerintem érthető ha 600 vagy 1 ember jelöl be.
2016. nov. 21. 17:07
9/13 anonim válasza:
Válaszomhoz hozzátéve mondok egy jó hasonlatot amit max a legrondább nők értenének meg. Ha egész életedbe éheztetnek aztán hirtelen elégrakják a világ legfinomabb ételeit amikről álmodoztál évek óta akkor totál megőrülsz és türelmetlen leszel, míg aki egész életén át bármit megehetett neki csak egy átlagos kajálás amit háttérbe szorít, mer nem izgatja, vagy ugyanez a szegény-gazdag ember esete, aki egész életén át szegény majd megnyeri a lottót egész máshogy reagál mint aki egész életébe gazdag és a lottó neki csak aprópénz.
2016. nov. 21. 17:12
10/13 anonim válasza:
Először is le tudod tiltani úgy, hogy nem írhat az idővonaladra.
Másodszor, én úgy zusammen tiltanám le, mindenhonnan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!