Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőt használók! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőt használók! Nem unalmas egy idő után mindenkivel ugyanazokat az ismerkedési köröket lejátszani?

Figyelt kérdés
Mire használjátok ezeket az oldalakat? Hány valakivel találkoztatok? Mi lett belőle?

2016. júl. 10. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

miért élőben nem ugyanazok a körök? mármint élő-élőhöz képest...

23F

2016. júl. 10. 20:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Igaz én csak fórumokon szoktam régebben ismerkedni, de rohadtul fárasztó volt egy idő után. Mindig ugyanazok a kérdések, válaszok és a végén semmi. Ezért sem ismerkedem már, mert totál felesleges.
2016. júl. 10. 20:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát én másfél évig badoo-t használtam de most hogy senkire se lehet ráírni ígymár törlöm magam, eddig havonta azér volt 1-2 beszélgető partner a másfél év alatt 1 barátnő összesen 2 randi, meg 1 lehetett volna még, de ehhez majdnem mindennap rákell írnod a limitig nőkre, kb 100-ból válaszol 1. Ja és ezek eleve válogatottak akik nem ri. b. ancok, mer azokat elégé kiszűröm.., ha tudsz esetleg egy normális társkeresőt leírhatnád mert most kikellett törölni magam, a tinderen is voltam de 200 lányból 1-se jelölt vissza ugyh töröltem.
2016. júl. 10. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

De, baromi unalmas!!!

Kb beszélgettem 25 pasival, kb 5-el taliztam is.

Hát... számozom a pasikat, igy könnyebb leirni:

1) nem jött be élőben, kajáltunk, dumálgattunk, mikor meg akart csókolni elhúztam a fejem, csökkentettem a beszélgetéseket, vége lett.

2) én 180cm vagyok, ez ki is van írva+el is mondtam. Mondta h ő is magas+képeken is úgy tűnt. Erre mikor taliztunk kiderült h 165. ez engem zavart, gyorsan lebonyolítottam a találkát.

3) perverz volt

4) kétszer szexeltünk, de nekem nem volt jó, így utána nem akartam többet.

5) taliztunk, utána még így úgy hiányoztam neki, megint taliztunk, jól ment minden. Aztán egyszercsak megszakadt a dolog és összejött mással. Itt dühös voltam, de csak azért mert olyan puhap*cs volt hogy felszívódott, minthogy elmondta volna h "bocsi becsajoztam""

De hogy legyen pozitiv példa is: barátnõm és férje is társkeresőn jöttek össze, már babájuk van stb. Boldogok, jól megvannak :)

2016. júl. 10. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is eléggé beleuntam, élőben pedig nem ismerkedem, nincs hozzá lelkületem, hogy idegen nőket csak úgy leszólítsak és nem is lesz - ostobaság. Szóval kb ennyiben marad. Ha akad is normális nő, az meg gyereket akar, szinte 100% - én pedig mint komolyat kereső, de gyereket sosem akaró személy, odébb állok. *Ba dumm tssz*

25/F

2016. júl. 10. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Anno 3 évig csináltam. Kibasxott unalmas volt és a kiküldött több száz levélre talán 5-6 lány válaszolt és egyszerűen áradt belőlük a sötétség.

Később próbáltam más fórumokon is, hátha ott jobb a felhozatal. Itt találkáig jutottam 2 lánnyal, de bár ne tettem volna.

Soha többet!

Amikor már azt érzed egy-egy sor begépelésekor, hogy fizikai fáradtságot okoz az ismétlése a szokásos köröknek, az a kiégés jele.

Ott hagyd abba legkésőbb.

2016. júl. 10. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:

Sosem voltam fent tartósan ilyesmi oldalakon. Egyszer a love.hu-n ismertem meg valakit, beszélgettünk, úgy volt, hogy találkoztunk, aztán mégsem lett belőle semmi. De eddig akinek írtam, szóra sem méltatott. Leszűrtem a következtetést, nincs értelme egy ilyen külsővel próbálkozó férfinek ott hirdetnie magát.

Azt nem értem, a nők miért hiszik, hogy ott majd alfahímet találnak maguknak...

25F

2016. júl. 10. 21:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Én már pár éve használom. Eddíg 2 találkozó lett, az egyikből több éves kapcsolat. Azóta viszont egyre kevesebb a szerencsém. Sokan írnak de a legtöbb olyan semmilyen. És igen lassan már uncsi az eleje fe hát valahogy el kell kezdeni (: 21/L
2016. júl. 10. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Próbáltam, semmi eredmény. Ami érdekes, társkeresőn kívül, minden hol sikerült beszélgetni, randizni, komolyabb kapcsolatot teremteni. Például, a farmerama játék egy ilyen hely.
2016. júl. 10. 21:45
 10/15 anonim válasza:

Az elején még lelkes az ember, de aztán a sok semmi és értelmetlen beszélgetések elveszik a kedvét. 1 évig voltam fent love.hu-n. Rengetegen írtak, amikor már kezdtem feladni, akkor talált rám a párom, akivel 3 éve vagyunk együtt. :)

23/L

2016. júl. 10. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!