Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőt használók! Nem unalmas egy idő után mindenkivel ugyanazokat az ismerkedési köröket lejátszani?
miért élőben nem ugyanazok a körök? mármint élő-élőhöz képest...
23F
De, baromi unalmas!!!
Kb beszélgettem 25 pasival, kb 5-el taliztam is.
Hát... számozom a pasikat, igy könnyebb leirni:
1) nem jött be élőben, kajáltunk, dumálgattunk, mikor meg akart csókolni elhúztam a fejem, csökkentettem a beszélgetéseket, vége lett.
2) én 180cm vagyok, ez ki is van írva+el is mondtam. Mondta h ő is magas+képeken is úgy tűnt. Erre mikor taliztunk kiderült h 165. ez engem zavart, gyorsan lebonyolítottam a találkát.
3) perverz volt
4) kétszer szexeltünk, de nekem nem volt jó, így utána nem akartam többet.
5) taliztunk, utána még így úgy hiányoztam neki, megint taliztunk, jól ment minden. Aztán egyszercsak megszakadt a dolog és összejött mással. Itt dühös voltam, de csak azért mert olyan puhap*cs volt hogy felszívódott, minthogy elmondta volna h "bocsi becsajoztam""
De hogy legyen pozitiv példa is: barátnõm és férje is társkeresőn jöttek össze, már babájuk van stb. Boldogok, jól megvannak :)
Én is eléggé beleuntam, élőben pedig nem ismerkedem, nincs hozzá lelkületem, hogy idegen nőket csak úgy leszólítsak és nem is lesz - ostobaság. Szóval kb ennyiben marad. Ha akad is normális nő, az meg gyereket akar, szinte 100% - én pedig mint komolyat kereső, de gyereket sosem akaró személy, odébb állok. *Ba dumm tssz*
25/F
Anno 3 évig csináltam. Kibasxott unalmas volt és a kiküldött több száz levélre talán 5-6 lány válaszolt és egyszerűen áradt belőlük a sötétség.
Később próbáltam más fórumokon is, hátha ott jobb a felhozatal. Itt találkáig jutottam 2 lánnyal, de bár ne tettem volna.
Soha többet!
Amikor már azt érzed egy-egy sor begépelésekor, hogy fizikai fáradtságot okoz az ismétlése a szokásos köröknek, az a kiégés jele.
Ott hagyd abba legkésőbb.
Sosem voltam fent tartósan ilyesmi oldalakon. Egyszer a love.hu-n ismertem meg valakit, beszélgettünk, úgy volt, hogy találkoztunk, aztán mégsem lett belőle semmi. De eddig akinek írtam, szóra sem méltatott. Leszűrtem a következtetést, nincs értelme egy ilyen külsővel próbálkozó férfinek ott hirdetnie magát.
Azt nem értem, a nők miért hiszik, hogy ott majd alfahímet találnak maguknak...
25F
Az elején még lelkes az ember, de aztán a sok semmi és értelmetlen beszélgetések elveszik a kedvét. 1 évig voltam fent love.hu-n. Rengetegen írtak, amikor már kezdtem feladni, akkor talált rám a párom, akivel 3 éve vagyunk együtt. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!