Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőt használók! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőt használók! Nem unalmas egy idő után mindenkivel ugyanazokat az ismerkedési köröket lejátszani?

Figyelt kérdés
Mire használjátok ezeket az oldalakat? Hány valakivel találkoztatok? Mi lett belőle?

2016. júl. 10. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok fent már egy ilyen oldalon sem.Számomra nem hozott sikert.

23/L

2016. júl. 11. 03:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy valakivel sikerült egyszer találkoznom,nem lett belőle semmi.

Dehogynem unalmas éppen ezért nem vagyok fent ilyen oldalon már.

Most a csodár várok.

23/L

2016. júl. 11. 03:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy valakivel sikerült egyszer találkoznom,nem lett belőle semmi.

Dehogynem unalmas éppen ezért nem vagyok fent ilyen oldalon már.

Most a csodára várok.

23/L

2016. júl. 11. 03:51
 14/15 anonim ***** válasza:

How pathetic.

A lányok pont ugyanakkora tragédiának élik meg, hogy "nem annyira jó pasik írnak folyton", mint mi az irdatlan mennyiségű és hiábavaló folyamatos írást, legjobb esetben a visszautasítást.

szeretnék egyszer egy fordított felállást, ahol a nőknek kéne mindent megtenni a mi kegyeinkért, nekünk meg néha csak felnézni és válogatni, körmöt reszeleni...

2016. júl. 11. 10:28
 15/15 anonim ***** válasza:
# 14 Pacsi! Ez nagyon jó kis összegzése a témának! Nagyon nem egyenlőek az erőviszonyok. Én is megnézném a nőket a mi helyünkben. Lehet depresszióba esnének páran.
2016. júl. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!