Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázzak le egy netes társkeresőt, ha nem akarom megbántani, de félek tőle?

Figyelt kérdés

már az első beszélgetésnél kötelez szinte hogy facen írjunk, aztán állandóan nyaggat mikor írok, találkozni akar, mint aki pánikba van esve, hogy indenáron kell valaki, mindeg yki, nem is ismer engem, kétszer írtunk eddig, de már számonkér, meg letiltással "fenyeget", ha nem írok, szerintem beteg...és írtam neki nyugodtan tiltson, ilyen ideges emberekre nincs szükségem. de erre gyúzköd hogy ő nem ideges. és zaklat és ír és ír és várja a válaszom, lesi hogy online vagyok e. egyre ijesztőbb, egy vadidegentől.

le lehet az iolyet zárni emberi nyelven, vagy tiltsam le? és ha telenyomja a ace oldalam minden rosszal lejáratva..? vagy bármi? félek

2016. nov. 21. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#54%: Felnőtt ember viselkedjen már normálisan. Felesleges menteni, egy labilis, erőszakos zaklató az illető. Mindneki megijed az ilyentől, vagy legalábbis elküldi a búsba.
2016. nov. 21. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Egy egész társkeresőt akarsz lerázni? A tinder irogat neked, hogy regisztrálj??
2016. nov. 21. 17:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, selejtes egyed.
2016. nov. 21. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!