Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkeresőt használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkeresőt használó nőket kérdezem, hogy ti szoktatok esélyt adni az 175cm alatti férfiaknak, vagyis nem zárjátok ki őket a szűrőkkel, illetve válaszoltok adott esetben a leveleikre?

Figyelt kérdés

2016. aug. 13. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
170cm magasság fölött nem szoktam kizárni férfiakat csak a magasságuk miatt.
2016. aug. 13. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 172 centi vagyok, úgyhogy én igen, bocsi. Legyen legalább 178-180.
2016. aug. 13. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 168 cm vagyok, és nekem fontos,hogy jóval magasabb legyen a férfi nálam (már csak a magassarkú mániám miatt is), így én 180 felettiekkel szoktam ismerkedni. Ennél alacsonyabb párom még nem volt. A legalacsonyabb férfi talán 182 volt, a jelenlegi partnerem 198 cm magas.
2016. aug. 13. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

186 centis (PASI) vagyok és engem is kerülnek...

Bár a kérdés nem nekem szól és a válasz sem hasznos, de társkereső használó nőként / nőkként, mit kerestek? És egy normális hangvételű levélre,amit egy pasi ír, miért nem válaszoltok?

Tudom,tudom, unalmas, meg rengeteg a perverz vagy nem szimpi. DE, emberek vagyunk. Egy "bocsánat, nem téged kereslek" vagy hasonló levelet becopy-zni mindnek nem lenne normálisabb?

Bocsánat,hogy nem hasznos a válaszom!

2016. aug. 13. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
8%

Sajnos, manapság nem okos dolog törpnek lenni. Kamuzz a magasságodról ilyen eszközökkel: magas-magas-magas talpú cipő, hosszanti csíkos ruhák, felzseelézett haj, alacsonyabb haverok.

Sajnos Gandalf barátságáról le kell mondanod, ahogy a tölgypajzsról is.

2016. aug. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!