Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok többsége miért nem tesz bele semmit az ismerkedésbe?
Azt tapasztalom, hogy ismerkedni, a pasinak egy hegymászás. De ha megismert, akkor le sem lehet vakarni magadról.
Valamiért nincs meg az 50-50 egy ismerkedésben. Nem tudom higy ki lehet e hegyezni lányokra, vagy csak nem tudnak sokan kommunikálni. De az jön le, hogy a nők többsége....csodát vár. Szó szerint vár. Csak úgy van, veszi a levegőt, a pasinak meg fejre kell állni, szórakoztatónak kell lennie csakhogy menjen a beszélgetés. Ha hagyom, hogy ő vezesse a beszélgetést, akkor az konkrétan megszakad. Mindent a pasinak kell csinálni, ha nem, akkor a fejedhez vágja a " mondj valami érdekeset" vagy " kérdezz rólam valami érdekeset" dumát. Persze ő nem mond semmi érdekeset, semmi olyat, ami vinné az ismerkedést tovább. A pasi legyen türelmes, meg várjon, vegye a jeleket blabla. De van egy pont, amikor megalázó,és rá kell kérdezni, hogy "most akkor titkon kptatsz vagy mi?".
Annyira könnyűnek tűnik az ismerkedés, de annyira zárt a legtöbb ember. Sokan komolyan csodát várnak, nyűgözze le őket a szórakoztato center pasas. De a másik semmit nem tesz hozzá, azt is képtelen kinyőgni ha tetszik/nem tetszik a pasi neki, nemhogy normális emberi mód ismerkedni.
Ott tartok, hogy türelem, meg hasonló...persze. ha látom, hogy energia/idő kidobás, akkor nem érdekel. Normális kapcsolatot szerettem volna, nem mindenkinél kezdeményezek, csak átlagos lányoknál. De annyira egyenlőtlen az egész, hogy üdvözlöm a szingliséget örökre xd.
Szerintem ez teljesen az egyéntől függ, mi a célja, és hogy mennyire érdekli a másik. Pasikból és nőkről is van, aki nem teper, ha már pedig kellene.. :-/
Volt már olyan pasival dolgom, aki mellett szóhoz sem jutottam, csak beszélt, beszélt, rólam sosem kérdezett, hiába próbáltam meg néha magamra terelni a szót.
Volt olyan is, akivel több találkozás után sem volt a testi vonzalomnál több, ott meg kb csak én beszéltem, ő nem volt érdeklődő.
Most épp aki igazán megtetszett, azért képes vagyok futni, de néha nem ártana egy kis bátorítás. Épp ezért valószínű ez a mostani dolog is befuccsol, mert azért túlzásba sem akarom vinni, hogy már át elején ennyire ragaszkodom, ha nem vevő rá.
N
Nem tudom, én sem vágom, pedig nő vagyok. :D
Én is beleadok ugyanannyit, ha valóban tetszik, ismerkedünk, randizunk, tehát nem csak az, hogy ő akar valamit én meg nem. :D Bár először kicsit félénk vagyok, ha komoly kapcsolat kialakulásáról van szó, de belejövök hamar a flörtölésekbe. :D
21/L
9. Az a baj hogy a nonek csak ez az egy kerdese van, hogy mi amunkad vagy hol laksz.
Rendszeresen megkapom mert magatol semmit nem tud kerdezni vagy beletenni a dologba. Ezt is akkor kerdezi meg, ha SZANDEKOSAN hagyom, hogy akkor o is vezessen mert hatha tul sokat beszelek es szeretne ervenyesulni.
De nem. Ezek amolyan kenyszer kerdesek es gyotrelmes, hogy a kommunikacio nulla.
Sajnos egy kezemen megszamolom pedig sokat probalok ismerkedni, hogy hanyszor ereztem az onzetlen erdeklodest, ahol 50-50 volt a dolog.
Tovabb megyek. Inkabb megalazo esrombolo az egesz.
Amikor annyit sem.kepes valaki kibufogni, hogy nem tetszel, vagy bocsi dolgom van, igerem kereslek majd...semmi
A tobbsegnek annyira nincs onbecsulese, hogy azt nezi hany pasas folyatja utana a nyalat.persze megy a siras, hogy minden ferfi xy, meg az exei xy blabla. Persze igy is kap pasit, max egy sz.metladat.
Aggodom, mert kezd durva lenni a dolog. Ismerosi koromben is van par olyan, akik nem akarnak stresszelni emiatt es inkabb kivonjak magukat a.forgalombol. itt is rendszeresen latom, hogy egyre frusztraltabbak a sracok.
Pedig ez egy szimpla dolog, amit kulturaltan le lehetne vezetni. Beszelgettek, talalkoztok es kialakul. De a tobbseg beszelgetni sem tud, max magarol vagy a vilag fajdalmairol.
Az, hogy egy no kimutatja az erdeklodeset meg nem lesz k..a. erdekes mert face re.meg tarskeresore olyan kepeket tesznek ki..aztan meg megy a "hercegno vagyok, meg kell hoditanod" felfogas.
Evek tapasztalata xd
De mar r..hadtul unom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!