Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők többsége miért nem szereti a házias, ügyes, tiszta férfiakat?
Miért ne szeretné?
Én pont ilyen férfit szeretnék, csak hát én meg nekik nem kellek, pedig házias vagyok.
Hiába, a cicababák kelendőbbek... :)
Mert manapság dolgozni valami értéket létrehozni nem menő a szó fizikai értelmében. Az a menő ,hogy lebzseljünk valami irodában, nyomjuk a bullshitet egész nap ,meg bámuljuk a képernyőt nyomkodjuk az entert,és talicskázzuk szorgosan haza a pénzt.
Ásni a paraszt szokott flexelni hegeszteni meg a bunkómelós, a nők szemében menő férfi az csak cégeslevelezik és fontoskodik meg menő ingben öltönyben feszít az drága céges kocsiban. Sajnos ide jutott a világ.
Szinte érezni a Borsodi szagát ami körbelengi a kérdésed.
És az a vicc, hogy általában pont azok a legnagyobb balfék "házias" férfiak, akik a többieket szidják, hogy "bezzeg én aztán!".
Ezt leszámítva a kérdésed elég gyenge, én például ismerem a különböző szerszámokat, viszont használni nem szoktam, mivel beismerem, hogy kézügyességem Jar Jar Binks szintjén mozog.
Te viszont hiába vagy "házias", ha mellé egy dűrhő. Nézd csak tovább a sörreklámokat, pont rádírták a legújabbat "Nekünk akik minden nap bizonyítunk"...
Mert sokkal menőbb egy mánáger, aki szinergizálja a portfóliót, hogy analizálhassák a biznisz ánálisztek a minőségi indikátorokat, amit a másik nagyon menő elemzők átvezetik a monetáris trendekbe, hogy ez alapján végiggondolják a prudens szegmentumokat a tanácsadók, és így jobb legyen a cleaning managerek, és a humán transport managerek workflow-ja.
Fúrógép? Flex? Azok semmire se jók az ilyen fiúcskákat fél perc alatt szétkapna egy pénzügyi elemző, aki eszköz nélkül, még a sivatag közepén is tud elemezni, és új szolgáltatási folyamatrendszert áramvonalasítani, ellentétben a flexes fúrógépes majmokkal akik semmit se tudnak az eszközeik nélkül. És még diplomájuk se nincsen!!!!4444!!!44444
utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a kérdést.
Idili, tökéletes életben nem lehet mire panaszkodni.
Hát az én párom már csak hobbiból ás....-mert nem tudja hová tenni a millióit- így randomra elássa itt ott.
A bankok manapság nem megbízhatóak:)
A flexet meg én használom a műkörmökhöz....-na tessék.
"Hiába, a cicababák kelendőbbek"
Munkahelyemen is ezt hallom folyton a nőktől, utána meg megy a nyálcsorgatás a 2-3 legjobb pasira, akiknek valóban csak cicababák kellenek, a maradék meg nem is opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!