Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők többsége miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért nem szereti a domináns férfiakat?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 17:17
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
62%

Ők egyszerűen máshogy értelmezik a dominanciát, mint mi. Pl: az ágyban legyen domináns DE a párkapcsolatban legyen a nő egyenjogú.

Na ez egy férfi számára szerintem nehezen összeegyeztethető .

26/F

2016. máj. 2. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Pontosan ahogy az első írta. Nekem is ez az ideális. Szerencsére nálunk működik is.

23L

2016. máj. 2. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne szeretnék? Ezt hol hallottad? Épp hogy szeretik.

Én például szeretem, ha egy férfi domináns, tud irányítani. Az más kérdés, hogy nekem sincs gyenge jellemem nő létemre, és nem vagyok könnyű eset. A legtöbb férfi papucs lesz körülöttem. Ez szép és jó, de irántuk nem tudok szexuálisan vonzódni. Egy domináns férfit nagon tudok szeretni, de épp emiatt a tulajdonsága miatt utálni is.

Meg kell találni az átmentet. Vannak szituációk (például az ágyban is), amikor fontos hogy egy férfi legyen a vezető, de ezt a legtöbb mai nő nem tűri el az élet minden területén. Egy ideális kapcsolatban egyenrangúak a felek, vagy legalábbis mindkét félnek jut irányító szerep egy-egy területen, szituációban.

2016. máj. 2. 17:26
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem sincs semmi baj velük csak a túlzásba vitt dominancia gáz már, amikor a nőket lenézi valaki. Én is elég erős személyiség vagyok és nekem is az összes barátom eddig papucs lett mellettem. Jó lenne végre egy olyan pasi, aki erősebb vagy legalább erős annyira, mint én mert nekem az való. Nem szeretek egyedül irányítani de ha a másik fél nem képes akkor valakinek muszáj és ezt mindig szépen rám is hárították.
2016. máj. 2. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első két válaszadóhoz. Én is annak a híve vagyok, hogy a kapcsolatban egyenrangú társak legyünk, az ágyban pedig legyen domináns. (Szerencsére nálunk is működik a dolog.)
2016. máj. 2. 17:48
 6/10 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Nem tudom hogy honnét vetted azt, amit kérdeztél, de szerintem nem jól tudod a dolgot...A hölgyek többsége bizony szereti a "domináns" fickókat...(Ha veled sikerült elhitetniük az ellenkezőjét, akkor az a te naívitásodat mutatja csak...)
2016. máj. 2. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Szeretik:)))
2016. máj. 2. 18:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem ha egyenrangú a két fél. Az hogy az ágyban néha dominál az meg csak jó. 21/L
2016. máj. 2. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Tessék???
2016. máj. 18. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A XXI. századi kislányok, akik nőnek mondják önmagukat, azok a domináns férfiakat szeretik. Ott az ösztön és a pénz beszél.
2016. máj. 18. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!