Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bika férfiakat miért szereti...

A bika férfiakat miért szeretik a nők többsége?

Figyelt kérdés
válaszod végére kérlek írd milyen a csillagjegyed pl. 26/L vízöntő
2011. szept. 22. 13:38
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
70%
Nekem Bika a Párom...már 7 éve együtt vagyunk...éééés NEM TUDOM!!!!!:))))))))34/Halak/L
2011. szept. 22. 13:44
 2/26 anonim ***** válasza:
59%
En nem hogy nem szeretem oket, ki nem allhatom oket. Allatomos, nagy szaju, uralkodo, lusta kihaennem-nek latom es ismerem oket. Vizonto
2011. szept. 22. 13:57
 3/26 A kérdező kommentje:

FromOz!

Tudatosan vagy tudat alatt utálod őket?

2011. szept. 22. 14:00
 4/26 anonim ***** válasza:
69%

Soha nem volt, nem is lenne, soha nem kerestem oket kapcsolatra. Eleg amit latok a bak ismerosokrol.

Elottem szolo halak valaszolo erdekes. Legjobb baratnom is az, ferje bika, a csaj imadja, feltekeny, log rajta, stb. Ferfi mar felrelepett, de a no elnezi neki, mert szereti. (Vagyis inkabb igy, mint egyedul lenni).

2011. szept. 22. 14:06
 5/26 anonim válasza:
67%
Az en parom is bika. Imadom, nagyon ferfias! Igazi pasi :)
2011. szept. 22. 14:13
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Akkor ez alól én kivétel vagyok, mert nagyon nem tudom elviselni, hogy folyton irányítani akarnak, lomhák, makacsok mint az öszvér, de nagyon el vannak szállva maguktól meg a fenenagy tudományuktól. Egyszerűen irritál a jelenlétük, legalábbis azoké, akiket eddig megismertem.

Skorpió lány

2011. szept. 22. 14:16
 7/26 anonim válasza:
53%

Az én párom is bika, azt mondjuk nem tudtam hogy szeretik a nők a bika pasikat... ;)

Családszerető, megbízható, jó pasi és nincs elszállva magától és persze nagyon jó vele a szex :))

34/n, halak

2011. szept. 22. 14:25
 8/26 anonim ***** válasza:
35%
K!rvára nem azon múlik, hogy ökör vagy meleg-e a csillagjegyed.
2011. szept. 22. 18:17
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

Én nem szeretem, de nem is utálom őket. De mély kapcsolatom még nem alakult bikával, hogy annyira ismerjem őket. Egyszer szerelmes voltam egybe plátóilag, de csak a haja miatt. :)

Így a baráti társaságban meg milyennek tűnnek a bika palik? Hááát:

Eléggé fafejűek és előre ítélkeznek. Nem bunkóak vagy ilyemsmi, szóval aranyosak, kedvesek, de nem tűnnek valami együttműködőnek.

Például ha egy közeli jóbarátomnak mondok valami vicceset, amit külső fül (konkrétan bika) meghall, de nem ismeri a pontos szitut és amit mondok valami nagy gonoszságnak tűnik, akkor a bika rögtön elkönyvel valami tahónak anélkül, hogy ismerne... De hát végülis magánügye, én sem keresem a társaságát, gondoljon rólam amit akar. Na ilyen a bika fickó. Olyan lehetetlen, de sebaj, és nem fogok nekik magyarázkodni, nőjjenek fel!

Viszont volt egy bika nő jóbarátom, vele nagyon jól kijöttem! De túl sok bikát nem ismerek.

Üdv, Nyilas lány

2011. szept. 23. 10:19
 10/26 anonim ***** válasza:
96%

"En nem hogy nem szeretem oket, ki nem allhatom oket. Allatomos, nagy szaju, uralkodo, lusta kihaennem-nek latom es ismerem oket. Vizonto"

Ehhez annyit tennék, hozzá hogy én is ugyanilyennek látom őket. Alapvetően egyszerű földjegy, szeret enni, inni...nem túl bonyolult gondolkodásúak, és a bikai ismerőseimbe azt nem bírom, hogy nagyon fontos nekik a külső, a gyönyörű, de természetes kinézet, a bikapasiknak óriási elvárásaik vannak. nekem is volt egy bika szerelmem, nagyon jóképű volt és beképzelt is, mindig reklámozta magát, de olyan sóher volt, hogy a nagyapja cipőjét hordta évekig, pedig van pénze, meg 13 éves korától ugyanazt a szandált..:) a kapcsolatunk nem működött sokáig, én ráuntam, őt meg leginkább a szenvedélyes kiismerhetetlen természetem vonzotta, ...

NyilasL

2011. szept. 23. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!