Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bika férfiakat miért szereti...

A bika férfiakat miért szeretik a nők többsége?

Figyelt kérdés
válaszod végére kérlek írd milyen a csillagjegyed pl. 26/L vízöntő
2011. szept. 22. 13:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves Zau Zitu, én roppant lusta ember vagyok ám, minden áldott nap sportolok, egészségesen élek!

Minden vagyok, csak unalmas nem, de miért is bizonygatnám ezt neked? Mennyire nem szeretem az általánosításokat..

2011. okt. 4. 20:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Elnézést Zau Ditu, nem Zitu.
2011. okt. 4. 20:59
 23/26 anonim válasza:
háááh pfffúúúúúúú.....
2011. okt. 4. 21:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy egy jó tanács lányoknak, né is elismerem hogy a horoszkópok által felvázolt alaptulajdonságok tényleg jellemzőek lehetnek az adott jegyű emberekre, de NE általánosítsatok ebből, ne az alapján ítéljetek meg embereket hogy milyen jegyű. Ha fontos neked, hogy milyen jegyű legyen a párod és mondjuk tudatosan keresel ilyet meg olyat az nem baj, azzal nem ártotok senkinek se és a ti lelketek is megnyugszik, de egy esetleges múltbéli csalódás vagy egyéb okból ne általánosítsatok és ne vetítsétek ki egységesen minden emberre aki az adott jegy szülötte, mint ahogy egy páran tették itt a fórumon, mert nem szép dolog úgy megbántani és elkönyvelni embereket ilyennek meg olyannak hogy nem is ismeritek őket. A személyiségjegyek csak egy iránymutatás nem Szentírás, ezért is reagáltam az előzőre is. Nem veszem magamnak ennél intelligensebb vagyok, csak nektek akarok jót, különösen azoknak akik itt szitkozódnak, meg azt mondják hogy "utálják" ezt meg azt.. Lehet hogy az igazi pont egy olyan jegyű ember lenne, csak az esélyt sem adod meg így magadnak hogy megismerd. Én bika férfi vagyok, és meg kell mondanom valóban azokkal a lányokkal érzem a legjobban magam, akiket elvileg a horoszkóp szerint is ideális(rák, szűz, bak, halak,) de ennek ellenére nem zárkózok el semmitől, rohadtul nem azt fogom nézni egy lányban hogy milyen jegyű, szeretném magam megtapasztalni hogy milyen személyiség! :)
2011. okt. 4. 21:12
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az én párom is bika már 1,5 éve, egyszerűen megnyugtat az a béke, amit a személyisége sugároz. :) Ez az eddigi legkiegyensúlyozottabb kapcsolatom, különösen, mióta talált állást. 24/L kos
2011. nov. 10. 11:25
 26/26 Zenon ***** válasza:

Kedves vízöntő kérdező!

Szerintem durvák ezek a felszínes ítéletek.

Azért mert nem vagyok,olyan gyors észjárású,elmélyült a tudásom.Nem vagyok felszínes és megbízhatatlan.

Merevséget díjazzák a nők.:) A csökönyösség vízöntőkben is megvan,úgyhogy ez öngól.

Nem vagyok nagyképű,de határozatlan sem.

Alattomos sem vagyok,jobb a ,,szemtől-szemben".

Ja,és van vízöntő haverom,akit bírok.Bár hasonló az ellenszenv a vízöntőkkel szemben,főleg az olyan ítélkezők felett,mint Te,kedves kérdező.De nem vagyunk egyformák.

Egy bika férfi

2011. nov. 17. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!