Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A bika férfiakat miért szereti...

A bika férfiakat miért szeretik a nők többsége?

Figyelt kérdés
válaszod végére kérlek írd milyen a csillagjegyed pl. 26/L vízöntő
2011. szept. 22. 13:38
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
67%
Első válaszoló vagyok...amiket leírtatok,mindben van némi igazság...azért van jó oldaluk is...Az én párom hűséges,mindig számíthatok rá,egy biztos pont az életemben..jól van egy kicsit makacs,uralkodik...de ha tudnátok most hogy tiltakozik...:)))
2011. szept. 24. 10:07
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem ismerek túl sok Bika pasit, de akiket eddig ismertem azokról elmondhatom, hogy csak egy ideig éreztük együtt jól magunkat. Egyszerűen tényleg olyan, amit az egyik válaszadó írt. Ha valamit mondasz, ami neki nem tetszik akkor már egyből elkönyvelnek mindennek.. Eléggé lassúak, sokszor nehéz a természetük, nem lehet tudni, hogy mire gondolnak annyira kiismerhetetlenek. És mellesleg tényleg mindig a legszebbet akarják. Elég sok volt a vita velük, sosem értettünk egyet. Ezért is írom, hogy nehéz a felfogásuk. Néha olyan, mintha álomvilágban élnének. És ha megmondtam nekik az igazat valamilyen dologgal kapcsolatban, akkor meg vérig sértődtek, mert ugye nem egyezett a véleményünk.. De hát ez nem egy ember volt. Bár igaz, lehetséges, hogy nem mindegyik Bika ilyen.

Mondom ezt úgy, hogy én is Bika csillagjegyű vagyok.:D

De úgy vettem észre, hogy a Bika nő és a Bika férfi csak akkor illik össze, ha tudnak egymással kompromisszumot kötni. Másrészt pedig a Bika nő és a Bika férfi teljesen mások általában. Eddigi észrevételem szerint nem illenek össze, de hát ki tudja még az életben lehet lesz még pár Bika ismerősöm, lehet, hogy ők ezeket fogják cáfolni.:)

2011. szept. 25. 09:56
 13/26 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a minotaurosz történetét.
2011. okt. 3. 15:47
 14/26 anonim válasza:
100%
Szerintem sem túl jó jegy a bika, nekem volt bika barátom, öntelt volt, uralkodni akart rajtam, de tulajdonképpen mindenkin. Kihanem én stílusával taszított, nem is tartott sokáig a kapcsolatunk, ja és megcsalt, és meg is ütött. Ikrek /L
2011. okt. 3. 21:29
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Mennyire nem szeretem az általánosításokat.. meg hogy egyes emberek egy-egy személyes tapasztalatából kiindulva ítélkezzen.. Bika férfi vagyok és ki kérem magamnak az alatomosságot, kevés emberi tulajdonság van amit jobban megvetek mint ez. Soha nem uralkodtam egy páromon sem tiszteltem és becsültem, elismerem néha kicsit makacs vagyok, de belátom ha tévedek. A hűség és az emberi kapcsolatok tényleg kiemelten fontosak az életemben. Ha egyszer életemben kezet emelnék egy nőre a helyszínen törném le a saját karomat, vagy ha ilyet látnék az illetőét.
2011. okt. 3. 22:07
 16/26 anonim ***** válasza:
54%
mert stabilitást biztonságot jelent a nőknek
2011. okt. 4. 09:08
 17/26 anonim ***** válasza:
69%

"Alapvetően egyszerű földjegy, "

Ja. Az összes bika csillagjegyben született férfi olyan egyszerű, mint a világképed, melyben 12 csoportba soroltad a teljes emberiséget oszt' jónapot. ;)

2011. okt. 4. 11:37
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Én utálom őket. Földhözragadt lusta, uncsi egyének.
2011. okt. 4. 15:16
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
Földhözragadt? Te meg akkora dagadék vagy, hogy elfújt a szél és túl magasra képzeled magad a hülye nézeteiddel. Horoszkópfüggő személy. Remélem az összes emberre igaz lesz, amit írtál akikkel a jövőben találkozni fogsz.
2011. okt. 4. 17:04
 20/26 anonim ***** válasza:
59%
Ezt meg ki mondta neked? Csillag Lilla?
2011. okt. 4. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!