A bika férfiakat miért szeretik a nők többsége?
Nem ismerek túl sok Bika pasit, de akiket eddig ismertem azokról elmondhatom, hogy csak egy ideig éreztük együtt jól magunkat. Egyszerűen tényleg olyan, amit az egyik válaszadó írt. Ha valamit mondasz, ami neki nem tetszik akkor már egyből elkönyvelnek mindennek.. Eléggé lassúak, sokszor nehéz a természetük, nem lehet tudni, hogy mire gondolnak annyira kiismerhetetlenek. És mellesleg tényleg mindig a legszebbet akarják. Elég sok volt a vita velük, sosem értettünk egyet. Ezért is írom, hogy nehéz a felfogásuk. Néha olyan, mintha álomvilágban élnének. És ha megmondtam nekik az igazat valamilyen dologgal kapcsolatban, akkor meg vérig sértődtek, mert ugye nem egyezett a véleményünk.. De hát ez nem egy ember volt. Bár igaz, lehetséges, hogy nem mindegyik Bika ilyen.
Mondom ezt úgy, hogy én is Bika csillagjegyű vagyok.:D
De úgy vettem észre, hogy a Bika nő és a Bika férfi csak akkor illik össze, ha tudnak egymással kompromisszumot kötni. Másrészt pedig a Bika nő és a Bika férfi teljesen mások általában. Eddigi észrevételem szerint nem illenek össze, de hát ki tudja még az életben lehet lesz még pár Bika ismerősöm, lehet, hogy ők ezeket fogják cáfolni.:)
"Alapvetően egyszerű földjegy, "
Ja. Az összes bika csillagjegyben született férfi olyan egyszerű, mint a világképed, melyben 12 csoportba soroltad a teljes emberiséget oszt' jónapot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!