Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyetemist/diplomás nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemist/diplomás nők többsége karrierista?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek egyetemre.Ott sok lány lesz.De megmondom őszintén,én ki nem állhatom az ilyen karrierista,munkamániás nőket.Én sem vagyok ilyen.Én saját magam miatt megyek egyetemre.

2017. ápr. 7. 20:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
van sok igen
2017. ápr. 7. 20:32
 2/19 anonim ***** válasza:
2%
Úgy általában a nők többsége karrierista.
2017. ápr. 7. 20:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én saját magam miatt megyek egyetemre."

A karrierista nők is, akkor hol a gond???

2017. ápr. 7. 20:35
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
A többségük alkoholista ri*anc.
2017. ápr. 7. 20:35
 5/19 anonim ***** válasza:
29%
Nem, a többségük olyan, akinek nem volt jobb ötlete, mint időnyerés céljából egyetemre menni, de valójában nem is azzal akar foglalkozni, amit tanul.
2017. ápr. 7. 20:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Tejóég, ezek a válaszok...

Hidd el, a karrierista nők is magukért mennek egyetemre. Meg úgy általában a nagy többség, mert az egyetem már nem kötelező, így célokkal megyünk oda, hogy mit szeretnénk kihozni belőle. És ha megvan a diploma, akkor azt nem csak dísznek használjuk. De ez még nem jelenti azt, hogy mindenki csak a karrierjének él, de ahogy elnézem a stílusod, te élből így bélyegzed majd sorba az embereket. Pedig ahhoz, hogy ezt megtudd, jobban meg kell ismerned az adott nőt.

2017. ápr. 7. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Tipikus hímsoviniszta dumák... Mert pasi aztán egy sincs, aki időnyerés miatt ment egyetemre, aztán le se ... amit tanul. Csomóan még közel 30 évesen is egyetemre járnak. Közben elkezd 2-3 szakot, de egyiket se fejezi be, dolgozni nem dolgozik, aztán a végén csodálkozik, hogy sehol se kapkodnak érte.
2017. ápr. 7. 21:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten azért mentem egyetemre, hogy olyan munkám lehessen, amibe nem szakadok bele, jól össze tudom egyeztetni a családdal, de nem fizet rosszul. Sikerült. Van férjem, egy nemsokára 2 éves lányom, 90 százalékban itthonról dolgozom, magam osztom be az időmet, csak a határidők kötnek, és jól keresek. Nem azt mondom, hogy nem fontos nekem, hogy előrébb jussak a munkában, mert fontos, jól érzem magam attól, hogy elismernek, vagy hogy nincsenek filléres gondjaim. De van egy határ, amit nem lépek át, mert a családom rovására nem mehet a dolog.
2017. ápr. 7. 21:10
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

Miért, a karrierista nem magáért megy egyetemre? :DDDD

Egyébként én egyetemre járok, és nem vagyok karrierista, csupán szeretnék egy nekem tetsző szellemi munkát végezni tisztességes bérért. :D Arra, hogy felső vezető legyek, pont nem vágyok. :D

21/L

2017. ápr. 7. 21:13
 10/19 anonim ***** válasza:
19%
Sokukat leqrják már a gólyatábori éjjeleken, nem beszélve a heti egyetmei bulikon. Ja és ilyenkor szokták eljátszani, hogy ők áldozatok, minden pasi csak átbässsza őket. Hát persze, de a nunájuk bezzeg nem kopik el a minden héten mással való keféléstől. Tisztelet a kevés kivételnek. Én voltam egyetmista kérdező, a legnagyobb ribik a jogász nők, közgázosok, orvosisok. :D Tudod, nekik a karrierért belefér egy-egy térdelés, mélytorkos pipa és hempergés a 60 éves dékánnal is. :D
2017. ápr. 7. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!