Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemist/diplomás nők többsége karrierista?
2017. ápr. 7. 20:32
Úgy általában a nők többsége karrierista.
2017. ápr. 7. 20:33
"Én saját magam miatt megyek egyetemre."
A karrierista nők is, akkor hol a gond???
2017. ápr. 7. 20:35
A többségük alkoholista ri*anc.
2017. ápr. 7. 20:35
Nem, a többségük olyan, akinek nem volt jobb ötlete, mint időnyerés céljából egyetemre menni, de valójában nem is azzal akar foglalkozni, amit tanul.
2017. ápr. 7. 20:51
Tejóég, ezek a válaszok...
Hidd el, a karrierista nők is magukért mennek egyetemre. Meg úgy általában a nagy többség, mert az egyetem már nem kötelező, így célokkal megyünk oda, hogy mit szeretnénk kihozni belőle. És ha megvan a diploma, akkor azt nem csak dísznek használjuk. De ez még nem jelenti azt, hogy mindenki csak a karrierjének él, de ahogy elnézem a stílusod, te élből így bélyegzed majd sorba az embereket. Pedig ahhoz, hogy ezt megtudd, jobban meg kell ismerned az adott nőt.
2017. ápr. 7. 20:55
Tipikus hímsoviniszta dumák... Mert pasi aztán egy sincs, aki időnyerés miatt ment egyetemre, aztán le se ... amit tanul. Csomóan még közel 30 évesen is egyetemre járnak. Közben elkezd 2-3 szakot, de egyiket se fejezi be, dolgozni nem dolgozik, aztán a végén csodálkozik, hogy sehol se kapkodnak érte.
2017. ápr. 7. 21:05
Én kifejezetten azért mentem egyetemre, hogy olyan munkám lehessen, amibe nem szakadok bele, jól össze tudom egyeztetni a családdal, de nem fizet rosszul. Sikerült. Van férjem, egy nemsokára 2 éves lányom, 90 százalékban itthonról dolgozom, magam osztom be az időmet, csak a határidők kötnek, és jól keresek. Nem azt mondom, hogy nem fontos nekem, hogy előrébb jussak a munkában, mert fontos, jól érzem magam attól, hogy elismernek, vagy hogy nincsenek filléres gondjaim. De van egy határ, amit nem lépek át, mert a családom rovására nem mehet a dolog.
2017. ápr. 7. 21:10
Miért, a karrierista nem magáért megy egyetemre? :DDDD
Egyébként én egyetemre járok, és nem vagyok karrierista, csupán szeretnék egy nekem tetsző szellemi munkát végezni tisztességes bérért. :D Arra, hogy felső vezető legyek, pont nem vágyok. :D
21/L
2017. ápr. 7. 21:13
Sokukat leqrják már a gólyatábori éjjeleken, nem beszélve a heti egyetmei bulikon. Ja és ilyenkor szokták eljátszani, hogy ők áldozatok, minden pasi csak átbässsza őket. Hát persze, de a nunájuk bezzeg nem kopik el a minden héten mással való keféléstől. Tisztelet a kevés kivételnek. Én voltam egyetmista kérdező, a legnagyobb ribik a jogász nők, közgázosok, orvosisok. :D Tudod, nekik a karrierért belefér egy-egy térdelés, mélytorkos pipa és hempergés a 60 éves dékánnal is. :D
2017. ápr. 7. 21:29
Kapcsolódó kérdések: