Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyetemist/diplomás nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemist/diplomás nők többsége karrierista?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek egyetemre.Ott sok lány lesz.De megmondom őszintén,én ki nem állhatom az ilyen karrierista,munkamániás nőket.Én sem vagyok ilyen.Én saját magam miatt megyek egyetemre.

2017. ápr. 7. 20:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Ja, nem, a pasik az áldozatok, akik szintén minden héten más nőt kefélgetnek. De nekik lehet. Meg nyugdíjas bérlettel járni az egyetemre, azt is :D
2017. ápr. 7. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elvégeztem, de végül rájöttem, hogy az életben nem a munka az, ami meghatároz. :)
2017. ápr. 7. 22:14
 13/19 A kérdező kommentje:
#5 én azért megyek egyetemre,hogy több időm és pénzem legyen MAGAMRA.De a munkát am leszarom
2017. ápr. 8. 01:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Pont azért megyek egyetemre,mert lusta vagyok.Nincs kedvem napi 12 óra nehéz fizikai munkához.Inkább döglenék 8 órát egy irodában.

Szóval tanulok,de ettől nem mondanám magam karrieristának

2017. ápr. 8. 01:38
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Moonlight Runner, te valami nagyon elkeseredett hapsi lehetsz, már ne is haragudj...

Meg úgy általában véve ez a sok negatív általánosítás, hogy nők miért járnak egyetemre, és hogyan akarnak elérni dolgokat...persze vannak ilyenek, de ne csináljunk úgy, mintha minden nő ilyen lenne, vagy mintha a hapsik angyalkák lennének..amúgy meg persze hogy sok nő karrierista, mert sokkal keményebben meg kell dolgoznunk azért, hogy elismerjenek, anélkül hogy kitennénk a mellünket...talán újat mondok, de nem minden nő így akarja elérni a céljait.

Kérdező! Attól, hogy mondjuk egy nőnek fontos az, hogy jól tanuljon, és tisztességesen végzi az egyetemet, nem azt jelenti, hogy mellette nem vágyik egy kapcsolatra, vagy nem képes megfelelő partnere lenni egy férfinak. Valószínűleg azért nem kedveled őket, mert te ilyen okokból mentél egyetemre, hogy "majd csinálok valamit, csak fizikai munka ne legyen", nem vagy túl elhivatott.

Egy 20 éves joghallgató

2017. ápr. 8. 21:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem csak azért,hanem a tudás miatt is.Művelt akarok lenni.De a karrier nem érdekel.

Én a kedves,aranyos,cuki lányokat szeretem.És őket nem a karrierista nők közt lehet megtalálni.Akik egyébként nagyon bunkók,felszínesek és egyáltalán nem nőiesek.

De akkor ilyen normális lányt nem valószínű,hogy találok az egyetemen?

2017. ápr. 9. 00:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy kommentből ez jött át neked, hogy elkeseredett vagyok. Nice. :D Mindent lehet mondani rám, de ezt nem. Szerintem be vagy szívva, azért írsz ilyet. :) Jézusom.
2017. ápr. 9. 00:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk neked megjósolni, hogy kit fogsz találni vagy kit nem, az egyetemen. Egy felsőoktatási intézményben rengetegféle ember fordul meg, plusz biztos ott is vannak szórakozóhelyek, diákkocsmák stb.
2017. ápr. 9. 01:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Én aszondom, hogy manapság egy nőnek alap hogy a corvinuson közgázoljon (más közgáz nem jó), vagy az eltén bölcsészkedjen. Ha egy nőnek ezek hiányoznak azok nem is nők. Bizony. Meg köll felelni az elvárásoknak!!!444
2017. ápr. 23. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!