Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemist/diplomás nők többsége karrierista?
Pont azért megyek egyetemre,mert lusta vagyok.Nincs kedvem napi 12 óra nehéz fizikai munkához.Inkább döglenék 8 órát egy irodában.
Szóval tanulok,de ettől nem mondanám magam karrieristának
Moonlight Runner, te valami nagyon elkeseredett hapsi lehetsz, már ne is haragudj...
Meg úgy általában véve ez a sok negatív általánosítás, hogy nők miért járnak egyetemre, és hogyan akarnak elérni dolgokat...persze vannak ilyenek, de ne csináljunk úgy, mintha minden nő ilyen lenne, vagy mintha a hapsik angyalkák lennének..amúgy meg persze hogy sok nő karrierista, mert sokkal keményebben meg kell dolgoznunk azért, hogy elismerjenek, anélkül hogy kitennénk a mellünket...talán újat mondok, de nem minden nő így akarja elérni a céljait.
Kérdező! Attól, hogy mondjuk egy nőnek fontos az, hogy jól tanuljon, és tisztességesen végzi az egyetemet, nem azt jelenti, hogy mellette nem vágyik egy kapcsolatra, vagy nem képes megfelelő partnere lenni egy férfinak. Valószínűleg azért nem kedveled őket, mert te ilyen okokból mentél egyetemre, hogy "majd csinálok valamit, csak fizikai munka ne legyen", nem vagy túl elhivatott.
Egy 20 éves joghallgató
Nem csak azért,hanem a tudás miatt is.Művelt akarok lenni.De a karrier nem érdekel.
Én a kedves,aranyos,cuki lányokat szeretem.És őket nem a karrierista nők közt lehet megtalálni.Akik egyébként nagyon bunkók,felszínesek és egyáltalán nem nőiesek.
De akkor ilyen normális lányt nem valószínű,hogy találok az egyetemen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!