Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti járnátok egy olyan pasival, akinek az egyik öklére az van tetoválva hogy veszély a másikra meg az hogy büntetés, és néha kidobóként is dolgozik?

Figyelt kérdés

Ismeretségi körömben páran ismerik a csávót, igazából még úgy is tartanak tőle, hogy nincs ott személyesen.

Pedig élőben mikor dumáltam vele, kedves volt és jót beszélgettünk.

Azt mondta a zord külső mögött érzékeny ember lakozik.

De valahogy nehéz elhinni, mert olyan gyúrós típus, nagyon kemény a jelleme, állandóan izomtrikóban meg izompolóban mászkál, és van egy elég feltűnő, igaz, nem is új autója.

Azt mondja, mindig az egyediség a lényeg, az mutatja meg igazából ki is vagy.

Szóval, csajok, ti terveznétek egy pasival hosszabb távra, vagy legyünk csak inkább barátok?

#ismerkedésifázis
2017. júl. 2. 16:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mennyiben befolyásolja a te vonzalmadat az, hogy az itteni felhasználók mit válaszolnak a kérdésedre?
2017. júl. 2. 17:08
 22/27 anonim ***** válasza:
29%
21: nem veszed észre, hogy a kérdező magáról beszél E/1-ben? :)
2017. júl. 2. 17:09
 23/27 A kérdező kommentje:

Igazából arra lennék kiváncsi, hogy az itt válaszoló csajoknak, mennyire jön ez be, ahogy leírtam őt?

Ők hogy látják, érdemes lenne-e hosszútávon tervezni, vagy csak megmarad kalandnak, vagy barátságnak?

2017. júl. 2. 17:10
 24/27 anonim ***** válasza:

Hogyne látnám? De minek kell kikérnie mások véleményét, ha neki tetszik ez a pasi? :-)

Milyen jó is lesz egy ilyen határozatlan lánynak egy ellentmondást nem tűrő pasi mellett, talán még őt is megveri, ha lánynak valamiben más lesz a véleménye...

2017. júl. 2. 17:13
 25/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, nekem nem az jut eszembe a ferfiassagrol, hogy o majd megmondja mi lesz es ellentmondani is alig lehet neki XD Ez kb a 6 eves kisfiu szint. En nem terveznek ilyen alakkal meg baratsagot sem, nemhogy barmi komolyabbat, de ez amugy is csak trollkerdes szoval mindegy.
2017. júl. 2. 17:14
 26/27 Költőnő? ***** válasza:
61%
"Az egyediség a lényeg " na itt égtem ki.
2017. júl. 2. 18:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Az ilyen pasasok 90%-a látens homokos. Kifelé játssza a vezérhímet, közben meg valójában a konditerem szaunájában szeret pucsítani a havernak.
2017. júl. 2. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!