Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti járnátok egy olyan pasival, akinek az egyik öklére az van tetoválva hogy veszély a másikra meg az hogy büntetés, és néha kidobóként is dolgozik?

Figyelt kérdés

Ismeretségi körömben páran ismerik a csávót, igazából még úgy is tartanak tőle, hogy nincs ott személyesen.

Pedig élőben mikor dumáltam vele, kedves volt és jót beszélgettünk.

Azt mondta a zord külső mögött érzékeny ember lakozik.

De valahogy nehéz elhinni, mert olyan gyúrós típus, nagyon kemény a jelleme, állandóan izomtrikóban meg izompolóban mászkál, és van egy elég feltűnő, igaz, nem is új autója.

Azt mondja, mindig az egyediség a lényeg, az mutatja meg igazából ki is vagy.

Szóval, csajok, ti terveznétek egy pasival hosszabb távra, vagy legyünk csak inkább barátok?

#ismerkedésifázis
2017. júl. 2. 16:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagyképűnek tartanám ezért nem.
2017. júl. 2. 16:40
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, számomra ez komolytalan, gyerekes viselkedés, ráadásul elég nagy valószínűséggel máshogy látjuk az életet és az igényeink is merőben eltérőek.
 3/27 anonim válasza:

Szia!

Figyelj ha neked tetszik és te is tetszel neki akkor szerintem nem lesz gond ;)

Nem az számít, hogy a többi mit mond, hanem, hogy te mit gondolsz róla. És ha kedves és jól bánik veled akkor mehet a menet :D (nem félre érteni XD )

4/27 A kérdező kommentje:

Igazából nagyon jól néz ki, strandon is láttam már párszor, csak akkor még nem beszélgettünk.

Az igaz, a csajok oda vannak érte, most már én is.

2017. júl. 2. 16:42
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem, szerintem elrohognem magamat, akarhanyszor latom, abszolut nem tudnek ra ferfikent tekinteni XDD Most is jot nevettem, koszi.
2017. júl. 2. 16:47
 6/27 anonim ***** válasza:
Persze, igazi alfahímnek látszik! Járnak is vele 1-2 hetet amíg meg nem unja őket :)
2017. júl. 2. 16:48
 7/27 anonim ***** válasza:
87%
Alapvetően nincs bajom a tetoválással, de ezt így komolytalannak tartom.
2017. júl. 2. 16:49
 8/27 A kérdező kommentje:

Pedig a csávó nem komolytalan.

Komoly ember, a melója is komoly.

Ahogy írtam, kidobóként is szokott dolgozni, oda pedig kell az erő, és kitartás, felkészültség, ha valaki problémázik, helyre tudják rakni.

2017. júl. 2. 16:51
 9/27 anonim ***** válasza:
87%

Kidobo, fu de komoly munka, csak eleg agresszivnak kell lenni, hogy elbirj par 16 eves problemazo ciganygyerekkel.

Egy mernok, orvos stb na ezek komoly munkak.

2017. júl. 2. 16:52
 10/27 A kérdező kommentje:

Jártam már mérnökkel, iagzából kettővel.

Az egyik otthon lakott és már 30éves volt, még kocsija sem volt.

A másik meg egy szobában a haverjaival, és egész nap számítógépes játékokkal játszott, mikor nem dolgozott.

Ő meg 28 éves volt.

Nekem is van kocsim, ezért furcsállottam hogy nekik nem is volt.

A mostani "leendő" pasim, azért ettől kicsit komolyabb.

Saját lakása van, és egy elég komolynak mondható kocsija is van.

2017. júl. 2. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!