Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti járnátok egy olyan pasival, akinek az egyik öklére az van tetoválva hogy veszély a másikra meg az hogy büntetés, és néha kidobóként is dolgozik?
Ismeretségi körömben páran ismerik a csávót, igazából még úgy is tartanak tőle, hogy nincs ott személyesen.
Pedig élőben mikor dumáltam vele, kedves volt és jót beszélgettünk.
Azt mondta a zord külső mögött érzékeny ember lakozik.
De valahogy nehéz elhinni, mert olyan gyúrós típus, nagyon kemény a jelleme, állandóan izomtrikóban meg izompolóban mászkál, és van egy elég feltűnő, igaz, nem is új autója.
Azt mondja, mindig az egyediség a lényeg, az mutatja meg igazából ki is vagy.
Szóval, csajok, ti terveznétek egy pasival hosszabb távra, vagy legyünk csak inkább barátok?
Szia!
Figyelj ha neked tetszik és te is tetszel neki akkor szerintem nem lesz gond ;)
Nem az számít, hogy a többi mit mond, hanem, hogy te mit gondolsz róla. És ha kedves és jól bánik veled akkor mehet a menet :D (nem félre érteni XD )
Igazából nagyon jól néz ki, strandon is láttam már párszor, csak akkor még nem beszélgettünk.
Az igaz, a csajok oda vannak érte, most már én is.
Pedig a csávó nem komolytalan.
Komoly ember, a melója is komoly.
Ahogy írtam, kidobóként is szokott dolgozni, oda pedig kell az erő, és kitartás, felkészültség, ha valaki problémázik, helyre tudják rakni.
Kidobo, fu de komoly munka, csak eleg agresszivnak kell lenni, hogy elbirj par 16 eves problemazo ciganygyerekkel.
Egy mernok, orvos stb na ezek komoly munkak.
Jártam már mérnökkel, iagzából kettővel.
Az egyik otthon lakott és már 30éves volt, még kocsija sem volt.
A másik meg egy szobában a haverjaival, és egész nap számítógépes játékokkal játszott, mikor nem dolgozott.
Ő meg 28 éves volt.
Nekem is van kocsim, ezért furcsállottam hogy nekik nem is volt.
A mostani "leendő" pasim, azért ettől kicsit komolyabb.
Saját lakása van, és egy elég komolynak mondható kocsija is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!