Állatkínzás ha erre betanítom a kutyám? Felelősségre vonhatnak ezért? (videó)
Szóval betanítanám erre, és szilveszterkor oda engedném idegenekhez az utcán, és elbújva kameráznám!
Veszélyes ez rá nézve? Végül is a szájában tarta, és mindenkire céloz vele, nem önmagára!
És ha a kutyám lelő valakit bajba kerülünk?
Azt mondom elszabadult és nem én tanítottam rá!
rossz ötlet?
Petárdához nem engedném!
nem biztos, hogy a kutyád díjazná.
A tűzijáték felhasználásnak szabályai vannak. Nincs közte, hogy kutya szájában lehetne használni. És nincs közte, hogy emberekre lehetne célozni vele.
Hát én a közelébe nem engedném az én kutyámat, bármi is az. És tuti téged is lehordanálak mint az állat ha látom hogy ilyet csináltatsz a kutyáddal. Bármikor bármi balul sülhet el az ilyen pirotechnika vackokkal, felrobban, jobban ég, utána meg örülhetsz ha élve visszakapod szegény állatot.
Igen rossz ötlet. Nagyon.
Úr Isten, ne legyél már ennyire kretén, hogy csinálhatnál ilyet?!
Egyrészt nem egyszerű erre betanítani, ez az első akadály.
És pont szilveszterkor?
És attól félsz, hogy téged felelősségre vonhatnak e?
Eszedbe se jut, hogy belebotlik valami neandervölgyi részeg majomba, aki egy rúgással kitapossa belőle a lelket?
Ez nagy butaság lenne. És ha betanítanád 5 NAP alatt, akkor se biztos, hogy 100%-osan meg fogja csinálni. Mi van akkor, ha rossz helyen harap rá?
És mi az hogy nem vállalnád érte a felelősséget?
A te kutyád és a te hülyeséged. Ha ilyen idióta vagy, akkor a felelősséget is vállald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!