Állatkínzás ha erre betanítom a kutyám? Felelősségre vonhatnak ezért? (videó)
Figyelt kérdés
Szóval betanítanám erre, és szilveszterkor oda engedném idegenekhez az utcán, és elbújva kameráznám!
Veszélyes ez rá nézve? Végül is a szájában tarta, és mindenkire céloz vele, nem önmagára!
És ha a kutyám lelő valakit bajba kerülünk?
Azt mondom elszabadult és nem én tanítottam rá!
rossz ötlet?
Petárdához nem engedném!
2014. dec. 26. 20:40
11/14 anonim válasza:
Én csak arra kérnélek, hogy ha megteszed, légyszi rakd fel valahova a videót- bár valaki szerintem úgyis levideózná - ha lehet, a címeddel együtt. Bár az sem olyan fontos, mindent ki lehet deríteni (főleg ha a tesód párja a nemzetbiztonságnál dolgozik).
Köszi!
12/14 anonim válasza:
Na, sikerült betanítani a kutyát? xD
13/14 anonim válasza:
Normális vagy?a kutyának, és másnak is lehet baja, és te még le is tagadnad?megérett az emberiség a pusztulásra
14/14 anonim válasza:
ha besül és de izzik a cső és lefojtódik a kutya harapása miatt akkor felrobbanhat és a kutyád fejének annyi és ha rájönnek, hogy te voltál az akkor neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!