Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti járnátok egy olyan pasival, akinek az egyik öklére az van tetoválva hogy veszély a másikra meg az hogy büntetés, és néha kidobóként is dolgozik?

Figyelt kérdés

Ismeretségi körömben páran ismerik a csávót, igazából még úgy is tartanak tőle, hogy nincs ott személyesen.

Pedig élőben mikor dumáltam vele, kedves volt és jót beszélgettünk.

Azt mondta a zord külső mögött érzékeny ember lakozik.

De valahogy nehéz elhinni, mert olyan gyúrós típus, nagyon kemény a jelleme, állandóan izomtrikóban meg izompolóban mászkál, és van egy elég feltűnő, igaz, nem is új autója.

Azt mondja, mindig az egyediség a lényeg, az mutatja meg igazából ki is vagy.

Szóval, csajok, ti terveznétek egy pasival hosszabb távra, vagy legyünk csak inkább barátok?

#ismerkedésifázis
2017. júl. 2. 16:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Tehát te anyagi szempontból választasz partnert? De ostoba valaki. 😬
2017. júl. 2. 16:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik, szedd fel.
2017. júl. 2. 16:59
 13/27 anonim ***** válasza:
51%

"30éves volt, még kocsija sem volt." Ha szüksége lett volna kocsira, tervezett volna egyet magának ;D

30/f

2017. júl. 2. 16:59
 14/27 A kérdező kommentje:

Dehogy anyagi szempont.

De azért ne otthon éljen már valaki 30 évesen, vagy videójátékozzon.

Szeretem ha egy pasi a realitások talaján él, és gyakorlatias, tudja mi kell egy nőnek és határozott.

Ezért írtam hogy jártam 2 mérnökkel is igazából egyik sem volt ilyen.

Ez a pasi meg tetszik, csak a megjelenését nem tudom hova rakni, ezért kérdeztem.

2017. júl. 2. 17:00
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
El tudom képzelni, amint elmegy egy színházi előadásra, majd utána átbeszéli, hogy mennyire tetszett neki a darab.
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
En a munkakra celoztam, nyilvan egy mernok is lehet a maganeletben gyerekes, ettol meg a munkaja amit vegez joval komolyabb es tobbet ero munka. De hat ha valakinek eleg egy kidobo melo.. nem vall magas intelligenciaszintre. Amugy is hanyok az agressziv emberektol.
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"Komoly ember, a melója is komoly.

Ahogy írtam, kidobóként is szokott dolgozni, "

Igazi entellektüel munka :)

Nem ismerkednék kidobókkal, az ilyen tetkó pedig nagyon gáz.

2017. júl. 2. 17:01
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Hehe. Nem.

Az izmokkal semmi bajom, sőt, de ez a veszély-büntetés... ehhez már kell egy szint. És nem érzékenységet mutat. Max érzékeny egót.

2017. júl. 2. 17:02
 19/27 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom a homlokára meg az van tetoválva, hogy ÉSZ

Oh, wait!

2017. júl. 2. 17:05
 20/27 A kérdező kommentje:

Amúgy, igen.

Eléggé alfatípus.

nem nagyon tűr ellentmondást, szereti ő megmondani, hogy most mi legyen, olyan irányító típus.

Szóval eléggé férfias:)

Akikkel eddig voltam, na azok köszönőviszonyban sincsenek vele.

2017. júl. 2. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!