Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bukik minden pasi a kövér barátnőmre?
Az egyio barátnőm 160 cm 70 kg, szóval kövér.. Oké fejre szép, arca, szeme,szája, haja, bőre stb, jól öltözik, ápolt de itt is mindig leírjak hogy az elhízás = igénytelenség.
Én 47 kg vagyok.
Akárhova megyünk de komolyan látom hogy 10ből 8 pasinak kocsányon lóg a szeme rá, ès nem vmk alja férfiak csak hanem elèg jó pasik is, mosolyognak rá, szórakozóhelyen meg akarják hívni valamire, múltkor egy koncerten konkrétan a biztonságiak akarták hátra invitálni a back stage-be egy kis "bulira" stb..
De nem öltözik úgy sem, semmi mini, semmi mellkidobás stb..
Ja és őt nagyjából mindez hidegen hagyja mert 26 évesen már règ házas, egy focista a férje, szóval őt ez nem izgatja.
Engem soha nem vesznek èszre viszont pedig vèkony vagyok.
Ő szerintetek hogy csinálja? De komolyan, nem értem.
Ez a súly téma semmit nem jelent.
Fontosabb az összkép, hogy van e kisugárzása stb.
Egy kis irigységet vélek felfedezni az írásod mögött, hogy őt miért nézik meg és téged miért néznek levegőnek.
Talán azért, mert róla süt az életvidám boldogság, rólad meg a hideg jégkirálynő búvalb..szottság.
Nem minden a súly, az összkép, a kisugárzás a legfontosabb, ami belülről jön.
Remélem azért örülsz a barátnőd sikerének. :)
Egyébként pedig a szépség relatív, kinek mi tetszik, ízlések és pofonok. Párom a vékonyakra bukik, én is az vagyok, vékony és sportos. Rá se tudna nőként nézni egy elhízott hölgyre.
Noi baratsagok....
Hot irigy vagy ra, kibeszeled a hata mogott, csak a nagyon alacsony testsulyod tudod mondani mint pozitvum magadra.
Ad 1. Igy 70 kilosan meg azert ne ird mar le total kovernek. Lehet hogy a magad 47 kilojaval daginak latod, de azert meg nem egy hajpacni.
Az en szemembe meg te vagy egy ropi ilyen szammal, akinek se seg-e, se melle. O meg ott kerek ahol kell.
Lehet hogy arcra ronda vagy. Erre meg nem is gondoltal? Vagy mar szimplan caka nem szimpi.
Nem veletlen vagy te szingli, o meg hazas.
Akinek nem kell a nyakába nyomnia a mellét ahhoz,hogy észrevegyék...
Akinek ilyen barátnője van-ilyen stílusban nyilatkozik róla a háta mögött-,ellenségre nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!