Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek egy olyan férfival, aki utál meztelenkedni?
Figyelt kérdés
Csak akkor vagyok teljesen pucér, ha fürdöm. Akkor sem szívesen, mert olyan kiszolgáltatottság lesz rajtam úrrá... Attól tartok, hogy egy nőnél sem lennék képes úgy megnyílni, hogy ádámkosztümbe legyek előtte. Maximum szexnél, de ott is takarnám a farkam, orált nem is engednék. Én azért nyalnék, de hogy bekapják, azt nem.2017. júl. 1. 20:51
11/16 anonim válasza:
Végre egy férfi, aki nem akarná erőltetni az orált... Mondjuk az zavarna, ha négyszemközt is zavarná a meztelenség párkapcsolaton belül hosszabb idő után is.
13/16 anonim válasza:
Annak én is örülnék, hogy nem a szopáson állna vagy bukna a kapcsolatunk, komolyan szánalmasnak érzem már ezt az elvárós-ráerőltetős hozzáállást, ami körüllengi ezt a témát manapság.
Én sem szívesen meztelenkedek, mert rohadtul nem vagyok megelégedve a testemmel, de ha a párom lennél, bíznék benne, hogy idővel (sok-sok idővel) sikerül majd levetkőznünk a gátlásainkat egymás előtt, addig meg nem lenne muszáj teljesen világosban csinálni.
14/16 anonim válasza:
"Végre egy férfi, aki nem akarná erőltetni az orált..."
Írta, hogy nyalni
15/16 anonim válasza:
Kicsit átlátszó a kérdésed. Így akarod,hogy válaszoljanak a lányok? Találj ki valami sokkal hihetőbbet!
16/16 anonim válasza:
Nekem ott vérezne el a dolog, hogy takargatod a farkad dugás közben... az nekem nem lenne egészséges szexuális kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!