Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek olyan pasival, aki utál nyaralni?
Férfi vagyok de ez igaz rám.
Utálok nyaralni. Egyszerűen ott vagy és nem csinálsz semmit aztán ez a nyaralás, és jobban kifáradsz mintha dolgoztál volna. Amellé meg egy szálloda napidíja 10.000-nél lejjebb nem megy/fő.
Tehát számomra az ilyen hetek olyan pénzpocsékolások amiken még unom is magam + utálom a 40 fokot.
Előző vagyok
Még annyit tennék hozzá, hogy a nyaralás abból áll, amiből szeretné az ember, tehát ha nem érzi jól magát úgy az ember, hogy nem csinál semmit, akkor elmehet kirándulni, biciklitúrákra, múzeumot látogatni, stb... Nemcsak a strandon lehet feküdni.
Szívemből szóltál! =)
Őszintén szólva én sem értem, miért szeretik sokan a napsütötte tengerpartokat, forró országokat. Számomra szörnyű, amikor végignézek ezeken a képeken Facebook-on, és nem látok egy szem árnyékot sem, ahová elbújhatnék, ha én is ott lennék.
Ettől függetlenül én utaznék, például nagy álmom egyszer látni a Sarki Fényt, de ősszel, tavasszal vagy télen szívesen elmennék valamilyen szép kis hegyi faluba is.
A barátommal sem vagyok nagy nyaralósak, bár már voltunk a miskolctapolcai barlangfürdőben. Maga a fürdő nagyon jó volt, főleg a fedett, sötét részeken. Nagyon hangulatos az egész. Azonban amikor a strandolás után fagyit ettünk, és egy darázs rászállt az orromra, azt hittem, szívinfarktust kapok. Igen, én még a fullánkos rovaroktól is rettegek, és eszembe nem jutna egy olyan helyen nyaralni, ahol azokból még több van, mint itthon.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!