Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, összejönnétek olyan pasival, aki utál nyaralni?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban se voltam sehol, mert nem is volt rá pénzünk, meg úgy igény sem a családban. Felőlem a csaj elmehet magába is, vagy barátnőkkel nyaralni, tehát nem tartanám itthon. Számomra amúgyis vonzóbb egy Skandinávia ilyen szempontból. Nem kedvelem se a meleget, se a nyarat, se a vízet. Egyébként másban azért benne lennék.

2017. júl. 1. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanilyen vagyok, csak igazság szerint én még Skandináviába sem szívesen megyek, mert ott is ugyanúgy felborul a bioritmusom, a jól megszokott kis életem, mint máshol. 2 hete jöttem haza nyaralásból, de még mindig nem pihentem ki:D
2017. júl. 1. 10:40
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként miben lennél benne? Mert van akinek meg pont: "szóba se jöhet Skandinávia, csak a jó meleg Afrika..." :D
2017. júl. 1. 10:53
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Igen, osszejonnek. Azert ilyesmiben lehet kompromisszmot kotni, majd ritkan megyunk keves napra es nem messzire. Ha en megteszem azt h lemondok a sok es nagy nyaralasrol akkor o meg tegye meg, h lemond a totalis otthonulesrol, es egy mindkettonk szamara toleralhato szinten nyaralgatunk.
2017. júl. 1. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
A nyaralás nem csak vízparti napozásból állhat, szóval a kérdés számomra az lenne, hogy másféle utazási lehetőségben benne lennél-e, vagy minden ilyentől elzárkózol?
2017. júl. 1. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Aki nem szeret utazni, az nekem nem partner.
2017. júl. 1. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretnék menni, csak nem tengerpartra meg napra. Minden, ami hűvös, jöhet.
2017. júl. 1. 11:58
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Férfi vagyok de ez igaz rám.

Utálok nyaralni. Egyszerűen ott vagy és nem csinálsz semmit aztán ez a nyaralás, és jobban kifáradsz mintha dolgoztál volna. Amellé meg egy szálloda napidíja 10.000-nél lejjebb nem megy/fő.

Tehát számomra az ilyen hetek olyan pénzpocsékolások amiken még unom is magam + utálom a 40 fokot.

2017. júl. 1. 12:02
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Nincs olyan pontja a világnak, amit én nem néznék meg szívesen. Ha helyszínekkel van gond, azt még talán meg tudom érteni (bár nekem ez is furcsa), mert lehet kompromisszumot kötni, de ha az utazással magával, azt már nem.
2017. júl. 1. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Előző vagyok

Még annyit tennék hozzá, hogy a nyaralás abból áll, amiből szeretné az ember, tehát ha nem érzi jól magát úgy az ember, hogy nem csinál semmit, akkor elmehet kirándulni, biciklitúrákra, múzeumot látogatni, stb... Nemcsak a strandon lehet feküdni.

2017. júl. 1. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Szívemből szóltál! =)

Őszintén szólva én sem értem, miért szeretik sokan a napsütötte tengerpartokat, forró országokat. Számomra szörnyű, amikor végignézek ezeken a képeken Facebook-on, és nem látok egy szem árnyékot sem, ahová elbújhatnék, ha én is ott lennék.

Ettől függetlenül én utaznék, például nagy álmom egyszer látni a Sarki Fényt, de ősszel, tavasszal vagy télen szívesen elmennék valamilyen szép kis hegyi faluba is.

A barátommal sem vagyok nagy nyaralósak, bár már voltunk a miskolctapolcai barlangfürdőben. Maga a fürdő nagyon jó volt, főleg a fedett, sötét részeken. Nagyon hangulatos az egész. Azonban amikor a strandolás után fagyit ettünk, és egy darázs rászállt az orromra, azt hittem, szívinfarktust kapok. Igen, én még a fullánkos rovaroktól is rettegek, és eszembe nem jutna egy olyan helyen nyaralni, ahol azokból még több van, mint itthon.

21/L

2017. júl. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!