Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, összejönnétek olyan pasival, aki utál nyaralni?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban se voltam sehol, mert nem is volt rá pénzünk, meg úgy igény sem a családban. Felőlem a csaj elmehet magába is, vagy barátnőkkel nyaralni, tehát nem tartanám itthon. Számomra amúgyis vonzóbb egy Skandinávia ilyen szempontból. Nem kedvelem se a meleget, se a nyarat, se a vízet. Egyébként másban azért benne lennék.

2017. júl. 1. 10:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Régebben az mondtam volna, hogy nem zavarna de aztán lett egy ilyen párom és pont ezért tegnap vége is lett, nem bírtam...
2017. júl. 1. 16:47
 12/12 Mcgalagony17 ***** válasza:

Nekem inkább az jelentene problémát, ha a pasi folyton menni akarna... Velem. Barátokkal, családjával bármikor mehetne, egészségére. Nem bírok idegen helyen rendesen aludni, és annyira nem is vágyom a világ felfedezésére. Azt vallom, hogy kikapcsolódni lehet anélkül is, hogy elutaznál 200 km-re. :))

23/N

2017. júl. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!