Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek olyan nővel, aki megszállott horrorfilm-rajongó?

Figyelt kérdés

Meg van veszve értük, ha új horror megy a mozikban, kötelezően meg kell nézni, mese nincs. A thrillereket is szereti, de elmondása szerint azok "nem elég fosatósak".

Péntek, szombat esténként gyakran tart ún. "horror-esteket", amikor pl. egymás után megnézi a Sikoly-filmeket vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron-trilógiát(a lényeg, hogy többet is megnéz egymás után). Ilyenkor óriási adag popcorn, chips és kólakészletet halmoz fel, mégiscsak úgy az igazi az élmény:)

A lakásában van egy "horror-sarok", rengeteg DVD-vel, poszterekkel a falon, sikoly-maszkok, kellékek, újságok, szuvenírek, stb...

Mit szólnátok egy ilyen nőhöz? Tetszene nektek ez vagy már túlságosan ijesztő? :DDD

2017. jún. 17. 09:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%

Rám úgy tizenéves korom óta semmilyen hatással nincs a horror film és játék kategória, abban az értelemben, hogy nem tudok tőle félni, maximum végigröhögöm. Ha ez nem lenne illúzióromboló, persze. Mármint úgy értve, hogy ez nem tartana vissza, ettől még nyilván kéne, hogy passzoljunk. Ha őt sem zavarná, hogy minden a fotóscuccaimmal van tele... :D

26/F

2017. jún. 17. 09:33
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Mi az hogy, én is imádom a horror filmeket :D
2017. jún. 17. 09:38
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem is tudom, egyhuzamban az összes Sikolyt? És nem alszik be a végére? :O

Amúgy a nővel minden további nélkül, mármint nem kizáró ok, sőt. ]:)

2017. jún. 17. 09:59
 4/13 A kérdező kommentje:

#3 A Sikolynak négy része van, a Tudom, mit tettél...-nek három, szerintem az nem olyan vészes. Nyilván bele van kalkulálva, hogy esetleg jóval éjfél után ér véget a "maraton", de ez is hozzátartozik a horror-élményhez:)

Viszont a Fűrésznek már 7 része van, ahhoz már egy szimpla este nem elég:)

2017. jún. 17. 10:03
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Sárga esőkabátod is van? :) A péntek 13 sorozathoz, vagy a halálos kitérő filmekhez mit szólsz? Egyébként jó lenne ilyen nővel ismerkedni, még ha kapcsolat nem is lenne belőle,de lenne egy közös érdeklődés, "hobby", bár én moziba mostanában nem járok, inkább itthon nézek filmeket.
2017. jún. 17. 10:15
 6/13 A kérdező kommentje:

#5 Sárga esőkabát is van, igen:) A Péntek 13 is jó, a Halálos kitérő-sorozatnak az első 2 része az igazi, de csináltam már Wrong Turn-maratont is:)

Amúgy azért írtam ki a kérdést, hogy nem túl fura dolog-e ez egy nőnél - de ezek szerint abszolút nem. Ismerkedni nem szeretnék, köszönöm, de értékelem a válaszokat.

2017. jún. 17. 10:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát ezt 'asszem nem tudnám tolerálni...ha visszavenne 50%- ot, talán beleférne, és persze, ha a többi stimmelne...
2017. jún. 17. 10:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze. Ez kb. a legutolsó szempont, na meg a jó horrorfilmek nekem is tetszenek.
2017. jún. 17. 11:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Össze. Én am simán összejönnék vele, de már az horror lenne ha meglátná, hogy mennyi pénz van a számlámon és hogy mennyit keresek.

64/Jegesmedve

2017. jún. 17. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért nem jönnék össze veled, mert igénytelen horrorokat nézel.
2017. jún. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!