Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, akinek a szülei nagyon vallásosak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a szüleim nagyon vallásos katolikusok, én is hiszek Istenben, de nem vagyok vallásgyakorló, nem járok templomba, nem tartom be a házasság előtti szextilalmat stb., persze nekem is vannak elveim, de nem ragaszkodom görcsösen a katolikus szabályokhoz. Na most tesómnál látom, hogy össze akar költözni a párjával és a szüleim ezt nagyon rossz szemmel nézik, mert hogy szerintük csak akkor lehet összeköltözni ha már összeházasodtak és bár van több jó környéki lakásunk is, a szüleim nem engedik, hogy oda menjenek(mert hogy nem támogatják), ezért tesómék kénytelenek lesznek albérletbe költözni. Most nekem még nem volt olyan komoly kapcsolatom, hogy összeköltözésen gondolkoztunk volna, de így elgondolkodtam, hogy ha lenne, vajon szegény lány mit szólna hozzá, hogy a szüleim ezt rossz szemmel nézik és hiába van egy rakás lakásunk mégis albérletbe kell majd költöznünk.

2017. máj. 28. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Engem az se érdekelne ha a férjem lenne nagyon vallásos. Csak engem ne akarjon megtéríteni, mert nem hiszek semmilyen Istenben.

Talán a buddhista eszmékhez-de csak az eszmékhez húzódó személyiség vagyok.

Szóval nem para szerintem.

De ha a szüleid azok, akkor meg pláne nem.

De azt ne is várják el hogy én templomba esküszöm. Mert mint ateista, nincs jogom megszentségteleníteni egy egész vallást, azzal hogy én nem hiszek, és mégis ott teszek egy olyan esküt olyan formába amit nem hiszek.

2017. máj. 28. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Az albérlet sem. Amíg a pasi normális, addig totál nem érdekelnek a szülők, max ritkábban látogatjuk.
2017. máj. 28. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én eleve nem költöznék be anyósék semmilyen ingatlanába. Még bérlőként sem.
2017. máj. 28. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Te most nem is a leendő nőtől félsz, hanem a talpra állástól.

A bezárt kutya úgy ugat..., a sas repül.

2017. máj. 28. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Az számít, hogy a te milyen vagy, mennyire tudnak majd kettőtök közé állni a szülők.

Ha kitartasz majd a kiválasztott mellett, ás el tudod viselni a szúlők megjegyzéseit, anélkül, hogy a lány ínná meg a levét, biztos el fogja majd fogadni a helyzetet, ha szeret.

N

2017. máj. 28. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
én eleve nem jönnék össze veled, mert vallásos vagy. mindegy az, hogy most jársz-e templomba vagy sem, ha a gondolkodásod egy keresztényé, amit én abszolút elutasítok.
2017. máj. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!