Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek egy olyan férfival, aki utál meztelenkedni?
Figyelt kérdés
Csak akkor vagyok teljesen pucér, ha fürdöm. Akkor sem szívesen, mert olyan kiszolgáltatottság lesz rajtam úrrá... Attól tartok, hogy egy nőnél sem lennék képes úgy megnyílni, hogy ádámkosztümbe legyek előtte. Maximum szexnél, de ott is takarnám a farkam, orált nem is engednék. Én azért nyalnék, de hogy bekapják, azt nem.2017. júl. 1. 20:51
1/16 anonim válasza:
Üdítően hatna a mai világban. Én sem szeretek pucérkodni. Nem látom az értelmét.
2/16 anonim válasza:
Nem, én imádom a barátomat orálisan kényeztetni, szóval ez nagyon hiányozna.
3/16 anonim válasza:
Ennyire parázni a pucérságtól szerintem nem normális. De nem lenne kizáró ok.
4/16 anonim válasza:
Nem. A mentalisan egeszseges ferfiakat szeretem.
5/16 anonim válasza:
És a helikopterezés a normális manapság. El vagy maradva.
6/16 anonim válasza:
Nekem is azt tetszik, hogyha valaki szemérmes, vagy kicsit szégyenlős, mert én is az vagyok.
7/16 anonim válasza:
Nem tduom.. Mondjuk, hogy nem pucérkodsz mások előtt, az ok.. De kicsit túlzás szerintem, hogy a párod előtt szégyelld magad. Pl, ha átöltözöl, akk is elvonulsz egy sötét kis lyukba, hogy nehogy meglásson? Kicsit fura nekem. +fura lenne úgy szexelni, hogy közben a férfi takargatja magát, és nem arra koncentrál, amire kéne.
8/16 anonim válasza:
#7 Nem fura lenne, hanem rohejesen szanalmas.
10/16 anonim válasza:
A szex része zavarna, önmagában az, hogy mondjuk bezárkózol, ha fürdesz, és csak úgy nem dobod le a textilt, nem. De az, hogy szex közben sem bírsz feloldódni, idegesítene, ezt nem hiszem, hogy tudnám hosszabb távon tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!