Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tartom magamat jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartom magamat jó pasinak ez önbizalom hiány? mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mivan velem, de nem tudom elképzelni magamat egy jó csajjal, mert úgy érzem ronda vagyok, tuti nem kellenék egynek se, ezért nem is merek lányoknál próbálkozni, amikor haverommal vagyok strandon vagy épp buliba látom, hogy a lányok inkább őt nézik meg jobban mint engem, tény és való, hogy fiú szemmel is a haverom jól néz ki, de akkor nekem már semmi esélyem egy jó csajnál? teljesen elvagyok keseredve, másik problémám, hogy nem merek a szemükbe nézni. valami tanács ez ellen?

2017. júl. 1. 16:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, lesz ahhoz is. Ha meg elcseszi akkor szarik bele. Csaj nélkül meg bele se kezd valószínűleg, de ha bele is kezd, rágni fogja hogy ha elcseszi.
2017. júl. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!