Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Enyhe autistaként hogyan lehetne valakim? L/25

Figyelt kérdés
Szerintem a férfiak hamar észreveszik rajtam, hogy más vagyok, mint a normális emberek, ezért hamar tovább állnak. Oknak azt mondják, már aki megmondta, hogy én túl jó vagyok hozzá. De ezek szerint még is inkább rossz vagyok, mert a jókért megküzdenek a férfiak.
2017. júl. 1. 07:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az mit jelent pontosan, hogy enyhe autista?
2017. júl. 1. 08:18
 2/19 anonim ***** válasza:

Hát valahogy az esetek nagy többségében úgy veszem észre, hogy nem a jókért küzd egyetlen nem sem.

Amire céloztál, hogy ogyaado vagy, lesed minden óhajukat?

2017. júl. 1. 08:22
 3/19 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy egészséges ember nincs csak felületes vizsgálat.

Ne aggódj, és főleg ne döntsd el előre, hogy biztosan sikertelen leszel.

Én sohasem "küzdöttem" meg senkiért... valahogy szépen lassan egymásra találtunk.

Ahhoz meg idő kell, figyelem, érdeklődés - ezek hiányoztak az eddigi pasikból, akikkel találkoztál - szóval nem vesztettél semmit.

2017. júl. 1. 08:27
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen, odaadónak tartom magam. Amit azzal háláltak meg vagy az utolsó időpontban lemondták a randit, vagy késtek 20-30 percet. Amúgy ez abban nyilvánul meg, hogy más, idegen emberekkel nehezen vagy egyáltalán nem tudok kapcsolatot kialakítani. Soha nem voltak barátságaim sem.
2017. júl. 1. 08:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, akkor én is az vagyok!
2017. júl. 1. 08:31
 6/19 Heart of Darkness ***** válasza:
Ez egyáltalán nem vészes dolog. Valahol ismerős számomra, én általában nem értem meg az emberek reakcióját vagy a problémáját. Kapcsolatot is nehezen alakítok ki, bár ha rászánom magam akkor könnyen, de nem túl mélyet.
2017. júl. 1. 08:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Ne add fel kedves kérdező,biztos megtalálod az igazit,te is ugyan úgy szerethető ember vagy,de nem minden férfi társam ilyen ám,mint akikkel eddig össze futottál,meg fogod találni a párod :)
2017. júl. 1. 08:57
 8/19 anonim ***** válasza:
42%

#4, az sima prosztóság, linkség. Semmi köze az autizmusodhoz.

Ezek a "tünetek" meg az emberek felét jellemzik.

2017. júl. 1. 09:11
 9/19 A kérdező kommentje:
Az is jellemző rám, hogy nem igazán értem az emberek reakcióját, nem tudok az arcukból olvasni, hogy valaki mit mond komolyan vagy sem.
2017. júl. 1. 09:41
 10/19 A kérdező kommentje:
8-as még szerencse hogy te nálam jobban tudod mi a bajom.
2017. júl. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!